Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2010, 22:39:15
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cineva cu adevarat smerit , nu sta in nici-un caz pe un forum si mai ales arata ca e smerit , caci , numai smerenie nu e asta , doar poate laudarosenie
Stai Cristi sa nu ma intelegi gresit.Eu nu ma gandeam la cei care vorbesc despre smerenie si o cunosc teoretic,ci la cei care chiar o arata in mod repetat,in toate postarile lor.Se simte si pace smerenia cuiva,atunci cand vorbeste.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2010, 22:45:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Stai Cristi sa nu ma intelegi gresit.Eu nu ma gandeam la cei care vorbesc despre smerenie si o cunosc teoretic,ci la cei care chiar o arata in mod repetat,in toate postarile lor.Se simte si pace smerenia cuiva,atunci cand vorbeste.
Stau Iustine , stau frate , dar smerenia aduce mai mult tacerea si mai mult vorbirea cu Dumnezeu , iar propozitile sau frazele frumoase , sunt frumoase si atat , te rog sa meditezi la ce ti-am spus !
Vechi 30.03.2010, 23:26:27
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Stau Iustine , stau frate , dar smerenia aduce mai mult tacerea si mai mult vorbirea cu Dumnezeu , iar propozitile sau frazele frumoase , sunt frumoase si atat , te rog sa meditezi la ce ti-am spus !
Adica nimeni de pe forumul asta nu e smerit,pentru ca nu tace?
Eu numesc smerenie intr-o comunitate,si un anumit bun simt al celui care vorbeste,o anumita blandete,manifestata prin aceea ca nu se ia de altii ci priveste la pacatele sale mai mult
Reply With Quote
Vechi 31.03.2010, 10:32:00
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Oare cati dintre noi avem inima izvorand pace si odihna, iar mintea numai lumina si gand bun ?!
Suntem prea mandri si ne vedem mult prea buni fata de cei de langa noi !

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ganduri bune de Sarbatori pentru forumisti admin Generalitati 68 22.04.2009 19:33:33