![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cea mai buna metoda de a ascunde ceva este tocmai asta :Tine la vedere si bate campii in rest.Si, da, am zis "reactor" pentru ca exista unul, aparte de "accelerator".Cu timpul ai sa-l vezi si tu,probabil...Depinde ce intelegi tu prin "reactor",probabil,te gandesti la o chestie cu conotatie nucleara unde zdurda electronii si mai stiu eu ce. Ai vrut un link,l-am postat...mai sunt si multe altele mai elevate,asa ca, te invit sa le gasesti singur, daca ai trebuinta. Last edited by eodor nastasa; 01.04.2010 at 15:06:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In discreditarea(si ignoranta) mea jalnica si patetica, pot sa-ti raspund doar asa: cauta schema "reactorului" si vei vedea care este legatura. Iti urez succes !
Last edited by eodor nastasa; 01.04.2010 at 15:20:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma roade prea tare curiozitatatea.
Sa vad cam pana unde..........intelegi tu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bafta! Eu ma retrag.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Poate cei multi despre care vorbesti sunt credinciosi si interesati de progresele stiintei in acelasi timp.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Un om având constiinta corecta a lui Dumnezeu nu se asteapta la revelatii tulburatoare din domeniul stiintei fiindca tot ce e material e creat, simulat (legile de functionare nu sunt ontologice) si nu poate vorbi despre misterul existentei absolute.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 01.04.2010 at 16:29:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Universul observabil arata asa: - 4% materie din care: - aproape in intregime e materia propriu-zisa, pe care o cunoastem atat de bine: stele, particule elementare, planete, bacterii si alte vietuitoare, galaxii, roiuri de galaxii - aproape inexistenta: antimateria (nu e prezenta la nivel macroscopic, ci doar la nivel de particule elementare care dispar foarte repede prin anihilare cu materia: antielectron, antiproton etc.) - 96% restul universului, compus din: - materie intunecata (sa zicem un sfert) - energie intunecata (sa zicem trei sferturi) Ce ciocnesc aia la geneva sunt protoni, adica particule de materie propriu-zisa, iar din ciocnirile astea mai rezulta uneori si particule de antimaterie. Nu tu materie intunecata, nu tu energie intunecata. Despre astea nu stim nimic, in afara faptului ca au masa si ca sunt predominante in univers. Cu alte cuvinte daca LHC va avea succes, sau chiar daca va reusi ce si-a propus inmultit cu 7, noi nu vom fi descifrat decat niste secrete care tin de 4% din univers. Restul ne va ramane in continuare la fel de inaccesibil. LHC nu e raspunsul final pentru nimic, nu e o lupa cu care sa-l cautam pe Dumnezeu, nu este unealta providentiala care ne va face dumnezei si nici cheia universului. Acum esti multumit? Citat:
Citat:
Daca pe tine nu te mira nimic, nu inseamna ca pe altii nu-i mira. Sunt oameni care vor sa aprecieze si viata asta pamanteasca, chiar daca o asteapta cu infrigurare pe urmatoarea, si o apreciaza incercand sa lase un viitor mai bun urmasilor: unii doneaza la caritate, altii studiaza fizica, altii sunt artisti sau medici. Tu n-ai decat sa te retragi intr-o chilie si sa te bucuri de tihna si pace pana mori. Dar nu pretinde tuturor acelasi lucru.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar deocamdata notiunile de mai sus sunt la stadiul de teorii. Neverificabile, demonstrabile pur matematic si atat. Raiul si Iadul trebuie sa aiba si ele masa, daca acceptam faptul ca singur Dumnezeu este Duh. :) Pana si ingerii au un trup ca dintr-un foc subtire, o forma mai superioara de energie care presupune bineinteles o masa, cat de infima. Dar si informatia care se transmite de la orice entitate la cealalta este tot o forma de energie, creata sau necreata, care are bineinteles masa. Si uite-asa ajungem la diferenta de 96% pe care marii oameni de stiinta o cauta si nu stiu unde-i. :))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
protonii astia erau prin nucleul atomului...Aviz amatorilor... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
„Cu pace să ieșim”,„Întru numele Domnului” | VladCat | Sfanta Liturghie | 4 | 07.01.2013 18:54:33 |
„Motto-ul” de zi cu zi | Delalucaci | Generalitati | 3 | 20.01.2012 20:25:48 |
„Viața cuiva nu stă în...” | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 20.11.2011 14:18:21 |
Este ingaduit crestinilor „sa minta pentru Dumnezeu”? | mariamargareta | Secte si culte | 19 | 16.01.2011 16:01:02 |
Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” | cozia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 13.01.2008 05:33:55 |
|