![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anca - vorbesti in unele postari de ceea ce te invata pe tine duhovnicul si as vrea sa-ti dau un sfat omenesc.
Daca tu ai intr-adevar un duhovnic asa cum trebuie sa fie, cum scrieti voi aici ca ar trebui sa fie, ca eu nu ma pricep, un duhovnic cu care sa poti comunica bine, sa te sfatuiasca in orice, atunci discuta serios cu el anumite probleme care la tine nu sunt in regula. Cere-i sfatul la intrebari ca: 1. Credinta: teorie (carti, rugaciuni, etc.) si iubire de aproape (in fapte) Ce este aceasta iubire? Ce trebuie sa fac? Cum sa ma port cu oamenii? 2. Vorbesc unor oameni pe un forum ortodox si tot incerc sa-i conving numai de partea teoretica : Sf. Parinti, post, abstinenta etc. si oamenii nu ma inteleg, iar eu ii consider ne-ortodoxi. Este corect? Sunt ei vinovati, sau eu? Ce trebuie sa-i invat? 3. Credinta mea trebuie sa stea numai in scrieri si Sf.Parinti, sau trebuie sa fiu si mai buna, blanda, sa iubesc oamenii si sa-i ajut cand sunt necajiti si disperati. Si dupa ce-l intrebi asta, spune-ne si noua. Eu imi tot notez, poate intr-o zi oi avea timp si ragaz sa vorbesc si eu cu preotul meu sa-l intreb. Dar nu-mi prea fac iluzii.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ascultarea de Biserica - pana unde ? | Erethorn | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 03.08.2012 14:14:51 |
suntem datori cu ascultarea fata de un duhovnic, cand acesta nu implineste canoanele? | clujeanul33 | Generalitati | 100 | 29.04.2012 21:21:15 |
Parintele Rafail Noica despre cum se merge la duhovnic | VladCat | Pocainta | 4 | 18.12.2011 21:04:49 |
Cum se procedeaza cind vrei sa te spovedesti dar nu ai unde merge? | speranta1970 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 13 | 24.02.2011 21:13:56 |
Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 21:52:55 |
|