![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu toti putem fi "alesii", tre' sa fie si unii "nealesi" adica cca 5.5 miliarde.V-as raspunde cu o maxima romaneasca , dar sunt convins ca ati lua in nume personal, si, din moment ce, persoanele de fata se exclud, Adicatelea "...,daca nu-i si fudul !" Va doresc o Sambata linistita si cu tihna, si toate cele bune sa se adune, cele rele sa se duca.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceste socoteli contabilicesti sunt suficient de hazoase incat rabinii sa se teama ca vor fi descifrate si sa puna un blestem asupra celor ce le studiaza. Spuneti ca Mesia nu va putea fi ucis; Daniel va contrazice si spune ca Mesia va fi starpit. Puteti rade daca vreti, dar radeti de ceea ce a spus Dumnezeu prin Daniel, profetul evreu. Iar aici nu mai e vina mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
6. Că ești poporul sfânt al Domnului Dumnezeului tău și te-a ales Domnul Dumnezeul tău ca să-I fii poporul Lui ales din toate popoarele de pe pământ. Daca asta a fost Voia lui Dumnezeu, putem noi sa ii judecam? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nicio aluzie aici. Si evreii si libanezii sunt semiti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[raspunsul ca a venit deja mi-e cunoscut]. [i["Daniel va contrazice si spune ca Mesia va fi starpit"[/i]. Apare acolo cuvintul "Mesia"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[Copii se pot opri aici] Dar si fara asta. Evreii doar au adus comunismul. Si sarpele biblic... Stiti? Era evreu. Numele lui era Bercovitzi. Era evreu si s-a nascut pe plaiuri mioritice. Mai apoi el l-a pacalite pe Decebal vinzind-i o bicicleta defecta - rebutul unei fabrici israeliene cu numele "Oi Vai!". Cu bicicleta stricata Decebal nu a putut face ceea ce avea de facut versus Traian, evreu si el. :D |
|
|||
|
|||
![]()
Am stabilit ca "unsul" inseamna "Mesia". Sper ca nu o luam de la capat. Daniel spune ca Unsul [Mesia] va fi starpit.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
David a fost uns si poate ca si Moise, insa ei nu erau Mesia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt doar un maimutoi(se stie dealfel ca maimuta nu are ideal) care, totusi, realizeaza ca nu are calitatea(dreptul, permisiunea) sa puna in discutie actiunile Divinitatii. Nu sunt intr-atat de obraznic si fatarnic.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 03.04.2010 at 17:51:48. |
|
|||
|
|||
![]() Deci asteptati un uns [Mesia] pe cal alb, cuceritor si nemuritor...de unde stiti ca nu nimeriti alt uns? doar termenul este acelasi... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
|