|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Dumnezeu te cheama la "nunta" Sa Citat: 
 17. Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Biruitorului îi voi da din mana cea ascunsă și-i voi da lui o pietricică albă și pe pietricică scris un nume nou, pe care nimeni nu-l știe, decât primitorul. (Apocalipsa, 2) Cred ca ai primit numele pe un carton deoarece nu ai credinta puternica si aceasta pe care o ai se poate indoi sau rupe oricand. Sa nu te amagesti crezand ca poti fi credincios fara sa iti dai silinta un pic. Piatra tot trebuie sa o cari ca sa il cunosti pe Dumnezeu :) Cat despre dorinta ta de a fi bogat, e subconstientul tau care isi doreste asta... mai ai timp sa te schimbi! Last edited by zoridezi; 09.04.2010 at 11:38:28. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Da, partea aceasta din vis a fost chiar pozitiva. E mare lucru ca totusi si-a dorit ca numele lui sa fie scris de Dumnezeu.  Ai grija cu cartonul si continua sa ceri lui Dumnezeu o credinta tare ca stanca.    
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  si diavolul poate lua chip luminos 

Cand mai ai vise dintr-acestea sa spui repede "inapoia mea, satana!" Diavolul este mai viclean decat ne imaginam!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

@LapetiteMoc - de ce? Este rau sa-l visezi pe Dumnezeu? Si eu l-am visat pe Iisus, un vis mai trist, dar asa cum s-a intamplat in Biblie. Nu stiu ce a insemnat visul, dar l-am luat ca pe semn bun si indemn. De ce spuneti voi ca totul vine de la cel rau? Oare El nu poate comunica in vis cu noi? Ce semnifica visul lui nu stiu. As spune doar ca: Dumnezeu este cu tine. Ar vrea sa te ajute, dar fa si tu ceva. A cerut bogatie - daca baiatul o avea acum lipsuri materiale, saracie? Nu stim noi. Si la 18 ani ce sa stii sa ceri? 
				__________________ A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 09.04.2010 at 12:59:00. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Daca ii spunea ceva care sa il maguleasca, era de la diavol, dar asa... numai Dumnezeu stie. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  lumina/intuneric Citat: 
 Dumnezeu nu ne trimite semne si minuni astfel. Avem Scripturile si preotii ca sa intelegem ce avem de inteles. Cel mai bine este sa se adreseze unui preot ca sa-l lamureasca. Doamne miluieste! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Parker, omule, oricum ar sta lucrurile, ceva e foarte clar: trebuie sa incerci sa te apropii mult mai mult de Dumnezeu! Credinta aia interioara pe care spui ca o ai nu e suficienta... ea trebuie sa se materializeze.

__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Hristos a inviat! 

iti recomand sa citesti urgent cartea "paternic despre visuri si vedenii" acolo se afla raspunsul al intrebarea ta ... Bunul Dumnezeu sa te lumineze sa iti dai seama de ispita diavoleasca in care ai intrat ( si aici nu ma refer la ceea ce ai cerut si faptul ca un demon a intrat in mintea ta si incearca sa te supuna ...) Insa cel mai important sfat pe care ti-l pot oferii este sa mergi degraba la Sfanta biserica sa te spovedesti si sa te impartasesti ,ai urgenta nevoie de prezenta Duhului Sfant si de Hristos in inima ta . Doamne ajuta
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Parerea mea 

In visul tau, atunci cand ai cerut bogatie, El s-a intristat, dar ti-a atins mana. Ar trebui sa te gandesti ca poate ti-a dat inspiratie si poti scrie carti frumoase, poezii, te sfatuiesc sa incerci. Acestea sunt daruri mai presus de bani  . Eu nu iti pot spune daca a fost Dumnezeu, sau nu, tu alegi ce sa crezi. Te sfatuiesc sa ai incredere in Domnul si sa incerci sa faci fapte buna :). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Dumnezeu se arata celor pe care vrea sa-i salveze si sa-i mantuiasca. "Nu cei sanatosi au trebuinta de doctor, ci cei bolnavi" .Ce folos ar fi sa se arate numai sfintilor? Ei deja sunt sfinti. Sutasul Corneliu era un pacatos cand i s-a aratat un vis de la Dumnezeu. La fel si Saul, prigonitorul. Si mai sunt. Dar Dumnezeu li s-a aratat ca sa le indrepte caile. 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 23:39:35 | 
|  |