Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2010, 10:28:46
ella87ella ella87ella is offline
Member

Data înregistrării: 10.12.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
M-am rugat la Dumnezeu pt o casatorie binecuvantata,a aparut un el dar nu corespunde deloc,de unde stiu ca e de la Dumnezeu sau nu?
Daca ce-mi doresc eu nu corespunde cu gandirea lui Dumnezeu?
Vreau pe cineva pe care sa-l iubesc sa simt ceva pt el..... chiar daca am o varsta(33) si se spune ca nu mai poate fi iubire,bine nu iubire dar ceva sentimente trebuie sa fie....nu?
Tu stii mai bine ce ti-ai dorit,eu zic ca ti-ai facut o schita,adica te-ai gandit la calitati,defecte,fizic,psihic,suflet,educatie,asa mai departe,depinde care din acestea nu le indeplineste.
Daca e pacatos,bautor,fumator,lenes,cicalitor,..poate nu poti trece peste ele...
Dar daca nu are studii ,nu are ochi albastrii,nu e inalt,peste asemenea lucruri se poate trece.
Sentimentele vin in timp,dupa ce descoperi omul si vezi modul de a gandi,gesturile,sufletul,inima,modul de exprimare si comunicare,ce ai in comun cu el,treptat renaste iubirea fata de el.
Si cand o sa te intrebi ce ai iubit la el?ce iubesti la el?o sa gasesti atatea raspunsuri :D
Si un defect de-al lui poate fi iubit pana la urma:D.
Rare sunt cazurile cand vezi pe cineva sau faci cunostiinta cu cineva si gata stii ca ea/el este alesul,prima impresie este aspectul fizic,ochi blanzi,albastrii,negri,par de nu stiu care si asa mai departe,dar daca nu-ti place cum se comporta,cum vb,adio aspect fizic.
De multe ori am intalnit cupluri care se aseamana mult la fizic,interesant,uneori ai impresia ca ar fi frati:).
Roaga-te la Maica Sfanta sa-ti arate voia Lor.
Mda e dificila intrebarea,depinde ce ai cerut tu de la Dumnezeu,un sotz,sa fi iubita sau ai cerut un sotz care sa-l iubesti,sa te iubeasca si sa iubeasca si pe Cei din Ceruri.Tu stii mai bine ce ai cerut.
Roaga-te in continuare.

Last edited by ella87ella; 09.04.2010 at 10:35:53.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alesul Anna Nunta 213 07.11.2017 18:40:17
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii Man Teo Generalitati 15 15.08.2011 19:17:52
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? skicolour Intrebari utilizatori 13 18.01.2011 14:12:28