![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa putem discuta trebuie sa avem o sursa comuna de informare, acceptata de toti ca fiind credibila. Pe ce va bazati cunostintele din moment ce ati spus ca NT nu e o sursa demna de incredere?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prima este: Care a fost motivul declansarii altei religii? Yeshua nu a vrut-o. Nici nu-i de mirare. Au urmat zazanii si razboaie religioase. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana nu ne spuneti pe ce va bazati cand scrieti aceste idei nu putem nici sa spunem ca aveti dreptate, nici ca nu aveti, nici sa emitem pareri personale. Nu poti construi etajul fara parter. Deci, astept sa vad despre ce vorbim. Despre Iisus al nostru sau despre unul inventat de oameni dupa cum le-a placut?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am impresia, Doriana, ca nu judeci independent. La orice vrei litera scrisa. Am scris ca este vorba de un dialog posibil. Acest dialog mi-a fost sugerat de insusi preotul Bisericii Intalnirii Fecioarei Maria cu Elisabeta, din Ain Karem, linga Ierusalim. Voi locuiti departe, insa eu am posibilitatea sa ma transpun in acele timpuri si locuri. Mai am la indemina si Talmudul Babilonean, singura care ebraica care scrie ceva despre Yeshua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce pot sa spun, daca suntem interesati de adevar trebuie sa avem dovezi. Pareri personale se pot emite multe. Sau tu voiai doar concurs de beletristica? :D Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata un subiect de doctorat. |
|
|||
|
|||
![]()
a durat ceva pana sa-mi amintesc unde v-am intalnit, domnule ben_gal, dar acum mi-am amintit si chiar am dat o fuga pan'acolo; ce sa spun, interesanta proza publicati, insa aici nu pricep motivul inversunarii - acolo, da, e declarat razboiul impotriva mediocritatii, dar aici?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa ranesc pe cineva in sentimentele/religia ei/lui. Desi, prin definitie, un forum este o entitate publica, sunt gata sa nu mai postez aici daca moderatorul crede asa. La urma urmelor am ajuns aici urmind soarta unei povestiri ale mele, "David, Rege..." si am vazut ca crestin-ortodox a postat-o aici. Poate ca asentimentul meu nu a fost necesar, dar mi s-a parut nepotrivit, oricum. Asa cum am venit, pot si pleca la povestirile mele multe care se cer asternute pe hirtie. Last edited by ben_gal; 09.04.2010 at 21:08:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce este scris in Talmudul Babilonean despre Yeshua? Puteti sa-mi spuneti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(sau, in varianta tradusa de nenea google in romana, se copiaza link-ul de mai-sus si se lipeste in bara de cautare google, alegand mai apoi traducerea oferita.) Iar prin amabilitatea domnului ben_gal putem afla mult mai multe informatii. Sper. (Marile Sperante?) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|