![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
@
Scrierea NT nu a fost ceruta de catre Yeshua. El nu a scris nimic. Citind evangheliile vedem ca El a spus ca nu a venit sa schimbe Biblia. Scrierea NT, cred eu, a constituit o neluare in seama a dorintei Lui. Cu alte cuvinte, scopul lui Yeshua de a nu schimba nimic nu a fost respectat. Biblia a fost scrisa pentru evrei si Yeshua a vrut ca si "neamurile" s-o cunoasca. Din acest p.d.v. Yeshua a fost un misionar evreu. Primul si ultimul. Ce a iesit din asta se stie. A iesit rau. Nu numai ca noua religie s-a ridicat impotriva evreilor, ci a fost scindare intre noii crestini si s-au batut ca chiorii pina azi. Biblia contine tot felul de chestii singeroase poruncite evreilor de catre Creator. Aceste actiuni nu s-au repetat in ultimii aproape a 3000 de ani. NT contine doar dragoste, insa dragoste nu a fost si nici astazi nu e. Contradictie intre cele scrise si comportare. Pentru mine este clar [si nu doresc sa jignesc]: Jertfa lui Yeshua a facut mai mult rau decit bine. |
|
|||
|
|||
![]()
A cui a fost ideea ca Yeshua sa fie jertfit? Si de unde stiti ca a fost jertfit?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfat: Doriana! Mai incet caci sunt lup batrin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|