![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
a durat ceva pana sa-mi amintesc unde v-am intalnit, domnule ben_gal, dar acum mi-am amintit si chiar am dat o fuga pan'acolo; ce sa spun, interesanta proza publicati, insa aici nu pricep motivul inversunarii - acolo, da, e declarat razboiul impotriva mediocritatii, dar aici?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa ranesc pe cineva in sentimentele/religia ei/lui. Desi, prin definitie, un forum este o entitate publica, sunt gata sa nu mai postez aici daca moderatorul crede asa. La urma urmelor am ajuns aici urmind soarta unei povestiri ale mele, "David, Rege..." si am vazut ca crestin-ortodox a postat-o aici. Poate ca asentimentul meu nu a fost necesar, dar mi s-a parut nepotrivit, oricum. Asa cum am venit, pot si pleca la povestirile mele multe care se cer asternute pe hirtie. Last edited by ben_gal; 09.04.2010 at 21:08:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsul altfel. Va onoreaza.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel nu te teme. Talmudul acela a fost terminat pe la anul 400 e.n. si ma cam mir ca ne ph... capul cu prostii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sigur nu trebuie sa ne temem? Nu exprima cumva un trend actual? Intreb si eu asa..pentru ca evreii pe care am avut ocazia sa-i cunosc (si n-a fost chiar putini) sunt foarte cordiali la prima vedere. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule ben_gal, va doresc numai bine!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 09.04.2010 at 21:42:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna Doriana.
Va urez numai bine impreuna cu cei dragi dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt conationali ai dv. care spun ca bine a facut Antonescu omorind evrei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Traim vremuri in care fiecare e liber sa spuna ceea ce gandeste. Insa spusele lor nu trebuie sa devina litera de lege pentru altii.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|