![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, am
Citat:
altfel, Iti multumesc pentru rugaciune! |
|
||||
|
||||
![]()
Avea dreptate anna21, cozia nu este ortodox.
Inafara de numele inselator , combate 95% din dogmele BO . Sa fim seriosi, multi lupi in piei de oaie , multi care se dau ortodocsi, dar sunt protestanti. Minciunea le merge inainte, in numele propovaduirii adevarului..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc pentru precizare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si te lupti pentru combaterea ipocriziei... acea ipocrizie care o gasesti mai precis unde? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-mi vine sa cred ca ii desconsideri! Nu stii de ipocrizie? tu glumesti sau esti adormit de tot? Trezireaaaaa omule sau trolule, ce oi fi tu pe acolo! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stiu ce inseamna ipocrizie, normal :)) doar ca nu vad cum lupti tu cu ea. ba chiar observ ca te infrupti din plin din ea. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e doar ratacit.
Ingaduiti si iertati, asta ne-ar fi indemnat si parintele. Tot ceea ce sunt acum si modul de viata pe care-l traiesc zi de zi, am multumita acestui minunat parinte, care s-a rugat pentru mine Maicutei Domnului. PArintele nu a dorit sa fie canonizat, iar cei ce ajung la mormantul lui si s-ar rugat acolo, au fost ajutati. Si mai cred un lucru, parintele a avut o credinta in Bunul Dumnezeu de neclintit, ajung la mormantul lui persoanele doar prin voia lui. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=andreicozia;233602]Da, am QUOTE]
ahaaa, lup in piele de oaie! m-am prins eu cam cum iti merg tie rotitele ruginite. ai fost tu o data ca-n povesti, din rude mari imparatesti provenind, la parintele Arsenie... si te-a calcat parintele pe mandrie. ti-a zis ceva ce SIGUR nu ti-a convenit :P ca ura pe sfinti nu vine asa, tam-nesam, intr-o noapte... te trezesti si zici: azi nu-mi place sfantul cutare. nu, nu, dragule! ai ceva PERSONAL cu parintele Arsenie - tu insuti ai zis-o :P pe tine te cam da afara din casa pupatul in dos a securistilor sinodali. ce te faci daca e furtuna? umbrela n-ai, n-ai unde sa fugi - pe Sfintii Parinti i-ai jignit... poate macar atunci te intorci si tu spre adevar. Vezi tu, la Judecata nu o sa iti aduca plusuri in balanta ta faptul ca jignesti Sfinti ai lui Dumnezeu. si nu o sa-ti aduca plusuri nici faptul ca ai la nume "cozia". plusurile sunt faptele bune, ingerul pazitor care vorbeste despre tine (sa speram ca numai de bine!) si sfintii la care tu te-ai rugat in timpul vietii. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=boddyca;233643]
Citat:
Tu crezi ca ai sa ai un plus in balanta jignind pe cei care jignesc pe altii? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AlinB;233648]
Citat:
Morala: cand cineva loveste in ceea ce tu iubesti sau in ceea ce tu crezi, pai nu stai la discutii. aici nu se mai aplica regula cu "intoarce si obrazul celalalt" pentru ca nu persoana ta este jignita. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre regimul comunist din Romania | Florinvs | Generalitati | 562 | 16.09.2016 18:36:38 |
despre aurul din Romania | sunsray | Generalitati | 15 | 11.12.2011 15:14:15 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Profeția lui Agatanghel de la 1272 | colaps | Generalitati | 33 | 17.09.2010 15:03:48 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|