Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2010, 22:10:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Ai ceva personal cu Parintele Arsenie Boca?....
Da, am

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Sau asa te manifesti fata de toti Parintii ortodocsi?
Iarta-l Doamne ca nu stie ce face....
Nu, nu cu toti, ci doar cu citiva

altfel, Iti multumesc pentru rugaciune!
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 22:24:41
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Implicit

Avea dreptate anna21, cozia nu este ortodox.
Inafara de numele inselator , combate 95% din dogmele BO .
Sa fim seriosi, multi lupi in piei de oaie , multi care se dau ortodocsi, dar sunt protestanti. Minciunea le merge inainte, in numele propovaduirii adevarului..
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 22:37:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Avea dreptate anna21, cozia nu este ortodox.
Inafara de numele inselator , combate 95% din dogmele BO .
Sa fim seriosi, multi lupi in piei de oaie , multi care se dau ortodocsi, dar sunt protestanti. Minciunea le merge inainte, in numele propovaduirii adevarului..
Da. ai dreptate, SIGUR nu sunt ca voi( si nici nu mi-as dori:)), dar sunt ortodox ca altii cu care ne intelegem de minune si ne luptam pentru trezvie si combaterea ipocriziei...drept marturie stau multele mesaje de incurajare pe care le primesc pe privat

Multumesc pentru precizare!
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 22:51:37
boddyca boddyca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2010
Locație: Focsani, Vrancea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Da. ai dreptate, SIGUR nu sunt ca voi( si nici nu mi-as dori:)), dar sunt ortodox ca altii cu care ne intelegem de minune si ne luptam pentru trezvie si combaterea ipocriziei...drept marturie stau multele mesaje de incurajare pe care le primesc pe privat

Multumesc pentru precizare!
Si cine te felicita? papa Benedict? :> sau presedintele Obama? :>
si te lupti pentru combaterea ipocriziei... acea ipocrizie care o gasesti mai precis unde?
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 20:16:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de boddyca Vezi mesajul
Si cine te felicita? papa Benedict? :> sau presedintele Obama? :>
si te lupti pentru combaterea ipocriziei... acea ipocrizie care o gasesti mai precis unde?
Sunt interesante exemplele pe care le dai.
Nu-mi vine sa cred ca ii desconsideri!

Nu stii de ipocrizie? tu glumesti sau esti adormit de tot? Trezireaaaaa omule sau trolule, ce oi fi tu pe acolo!
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 02:15:53
Junior Member

Implicit

Citat:
Sunt interesante exemplele pe care le dai.
Nu-mi vine sa cred ca ii desconsideri!

Nu stii de ipocrizie? tu glumesti sau esti adormit de tot? Trezireaaaaa omule sau trolule, ce oi fi tu pe acolo!
adica pentru tine papa si obama sunt modele de urmat? aha, e bun, stai ca ajungem sa descoperim ca esti si ecumenist :)
stiu ce inseamna ipocrizie, normal :)) doar ca nu vad cum lupti tu cu ea. ba chiar observ ca te infrupti din plin din ea.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 22:40:37
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Cred ca e doar ratacit.

Ingaduiti si iertati, asta ne-ar fi indemnat si parintele. Tot ceea ce sunt acum si modul de viata pe care-l traiesc zi de zi, am multumita acestui minunat parinte, care s-a rugat pentru mine Maicutei Domnului.

PArintele nu a dorit sa fie canonizat, iar cei ce ajung la mormantul lui si s-ar rugat acolo, au fost ajutati. Si mai cred un lucru, parintele a avut o credinta in Bunul Dumnezeu de neclintit, ajung la mormantul lui persoanele doar prin voia lui.

Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 23:01:30
Junior Member

Implicit mandria, bat-o vina

[quote=andreicozia;233602]Da, am QUOTE]

ahaaa, lup in piele de oaie! m-am prins eu cam cum iti merg tie rotitele ruginite. ai fost tu o data ca-n povesti, din rude mari imparatesti provenind, la parintele Arsenie... si te-a calcat parintele pe mandrie. ti-a zis ceva ce SIGUR nu ti-a convenit :P ca ura pe sfinti nu vine asa, tam-nesam, intr-o noapte... te trezesti si zici: azi nu-mi place sfantul cutare. nu, nu, dragule! ai ceva PERSONAL cu parintele Arsenie - tu insuti ai zis-o :P

pe tine te cam da afara din casa pupatul in dos a securistilor sinodali. ce te faci daca e furtuna? umbrela n-ai, n-ai unde sa fugi - pe Sfintii Parinti i-ai jignit... poate macar atunci te intorci si tu spre adevar.

Vezi tu, la Judecata nu o sa iti aduca plusuri in balanta ta faptul ca jignesti Sfinti ai lui Dumnezeu. si nu o sa-ti aduca plusuri nici faptul ca ai la nume "cozia". plusurile sunt faptele bune, ingerul pazitor care vorbeste despre tine (sa speram ca numai de bine!) si sfintii la care tu te-ai rugat in timpul vietii.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 23:13:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

[quote=boddyca;233643]
Citat:
Da, am QUOTE]

ahaaa, lup in piele de oaie! m-am prins eu cam cum iti merg tie rotitele ruginite. ai fost tu o data ca-n povesti, din rude mari imparatesti provenind, la parintele Arsenie... si te-a calcat parintele pe mandrie. ti-a zis ceva ce SIGUR nu ti-a convenit :P ca ura pe sfinti nu vine asa, tam-nesam, intr-o noapte... te trezesti si zici: azi nu-mi place sfantul cutare. nu, nu, dragule! ai ceva PERSONAL cu parintele Arsenie - tu insuti ai zis-o :P

pe tine te cam da afara din casa pupatul in dos a securistilor sinodali. ce te faci daca e furtuna? umbrela n-ai, n-ai unde sa fugi - pe Sfintii Parinti i-ai jignit... poate macar atunci te intorci si tu spre adevar.

Vezi tu, la Judecata nu o sa iti aduca plusuri in balanta ta faptul ca jignesti Sfinti ai lui Dumnezeu. si nu o sa-ti aduca plusuri nici faptul ca ai la nume "cozia". plusurile sunt faptele bune, ingerul pazitor care vorbeste despre tine (sa speram ca numai de bine!) si sfintii la care tu te-ai rugat in timpul vietii.
Nici tu nu vorbesti ca un crestin.
Tu crezi ca ai sa ai un plus in balanta jignind pe cei care jignesc pe altii?
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 16:04:26
Junior Member

Implicit

[quote=AlinB;233648]
Citat:
În prealabil postat de boddyca Vezi mesajul

Nici tu nu vorbesti ca un crestin.
Tu crezi ca ai sa ai un plus in balanta jignind pe cei care jignesc pe altii?
Nu stiu daca iti mai aduci aminte, dar pe la sfarsitul lunii ianuarie (in jur de 25) a anului curent a aparut la otv la diaconescu un nene. pe nenea ala il cheama Pavel Corut. si a inceput el sa debiteze tot felul de blasfemii, lovind in Sfanta Scriptura si in Hristos Mantuitorul. nu vreau sa detaliez ceea ce el a spus ca nu are niciun rost. au sunat la emisiunea lui diaconescu preoti si mireni, care au incercat sa ii demonstreze ca se inseala cu fapte, dovezi, in fine, pe cale diplomatica. nu au avut nicio sansa. parca ii ieseau flacari pe gura lui corut. pana cand a sunat Becali si i-au cam stat flacarile cu tot cu scantei in gat :D pentru ca becali i-a vorbit pe limba lui, nene, l-a jignit in continuu pana cand a tacut ala din gura.
Morala: cand cineva loveste in ceea ce tu iubesti sau in ceea ce tu crezi, pai nu stai la discutii. aici nu se mai aplica regula cu "intoarce si obrazul celalalt" pentru ca nu persoana ta este jignita.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre regimul comunist din Romania Florinvs Generalitati 562 16.09.2016 18:36:38
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeția lui Agatanghel de la 1272 colaps Generalitati 33 17.09.2010 15:03:48
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01