Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.04.2010, 00:13:15
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Nu mai stiu nici eu ce sa zic.Ma lovesc ca de un zid.
Nici eu nu vreau sa impun ceva,doar ca noi credem ca acel Iisus ,nici macar prorooc considerat de voi ,a fost chiar Dumnezeu.
Voi nu il credeti nici macar prooroc,iar noi il credem Dumnezeu.
Diferenta este ca noi nu ne indoim de credinta voastra in Dumnezeu,dar voi nu dati 2 bani pe credinta noastra .
Cred ca e o taina prea mare aceasta,a neintelegerii dumnezeirii lui Iisus de catre evrei,asa ca nici macar nu mai incerc sa o mai zgandar.
Shalom
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:26:11
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nu mai stiu nici eu ce sa zic.Ma lovesc ca de un zid.
Nici eu nu vreau sa impun ceva,doar ca noi credem ca acel Iisus ,nici macar prorooc considerat de voi ,a fost chiar Dumnezeu.
Voi nu il credeti nici macar prooroc,iar noi il credem Dumnezeu.
Diferenta este ca noi nu ne indoim de credinta voastra in Dumnezeu,dar voi nu dati 2 bani pe credinta noastra .
Cred ca e o taina prea mare aceasta,a neintelegerii dumnezeirii lui Iisus de catre evrei,asa ca nici macar nu mai incerc sa o mai zgandar.
Shalom
desconsideratia credintei cuiva atrage desconsideratie, nu va suparati.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:30:58
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
desconsideratia credintei cuiva atrage desconsideratie, nu va suparati.
Eu am spus(sau am vrut sa spun asa)
Noi intelegem pe Dumnezeul lui Israel si credem in El.Dar ,in plus,noi credem si in Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu.
Deci noi avem si credinta lor,caci suntem socotiti fii ai lui Avraam dupa crediunta,dar avem in plus si credinta in Dumnezeul Omul,pe care ei nu o cred,si o considera o minciuna
Deci credinciosul le crede pe toate.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:36:19
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu am spus(sau am vrut sa spun asa)
Noi intelegem pe Dumnezeul lui Israel si credem in El.Dar ,in plus,noi credem si in Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu.
Deci noi avem si credinta lor,caci suntem socotiti fii ai lui Avraam dupa crediunta,dar avem in plus si credinta in Dumnezeul Omul,pe care ei nu o cred,si o considera o minciuna
Deci credinciosul le crede pe toate.
Nu chiar. Dumnezeu este Unul, este cantecul inimii oricarui evreu. Mai mult poate ca nu e cazul sa spun eu.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:41:20
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu chiar. Dumnezeu este Unul, este cantecul inimii oricarui evreu. Mai mult poate ca nu e cazul sa spun eu.
Dumnezeu e Unul in fiinta Sa. Dar in dragostea Sa,din veci si fara de inceput,a nascut pe Fiul Sau. Noi asa am fost invatati de Hristos si apoi de duhul ortodoxiei.
Evreii sunt intai nascuti ,in credinta, dar " Cel mai mare va fi sluga celui mai mic "
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:43:29
Senior Member

Implicit

Citat:
Dumnezeu e Unul in fiinta Sa. Dar in dragostea Sa,din veci si fara de inceput,a nascut pe Fiul Sau. Noi asa am fost invatati de Hristos si apoi de duhul ortodoxiei.
Evreii sunt intai nascuti ,in credinta, dar " Cel mai mare va fi sluga celui mai mic "
nu exista sluga si stapan, in dragostea lui Dumnezeu. Toti suntem egali... macar acolo, pentru ca Dumnezeu ne scoate din casa robiei, dca vrem sa-L urmam.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:52:45
Senior Member

Implicit

Ma bag la somn ca maine merg la munca, dar mai vorbim.
Noapte buna tuturor!
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:55:34
Senior Member

Implicit

Citat:
nu exista sluga si stapan, in dragostea lui Dumnezeu. Toti suntem egali... macar acolo, pentru ca Dumnezeu ne scoate din casa robiei, dca vrem sa-L urmam.
Noi nu suntem mai iubiti ca evreii,ca nu suntem mai putin pacatosi ca ei.
Dar credem in Iisus care s-a rastignit tocmai pentru ca noi ,toti la un loc,sa fim considerati neprihaniti.Iisus s-a rastignit si pentru evrei ,si pentru toata omenirea !
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:59:48
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
In ce robie ai fost?
Eu am fost rob in Romania.
Reply With Quote
Vechi 15.04.2010, 00:56:28
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
Evreii au fost slugi si victime in Holocaust.
Au invatat minte si au facut tara.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) Mihai36 Stiri, actualitati, anunturi 2 01.03.2012 04:54:44