![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai stiu nici eu ce sa zic.Ma lovesc ca de un zid.
Nici eu nu vreau sa impun ceva,doar ca noi credem ca acel Iisus ,nici macar prorooc considerat de voi ,a fost chiar Dumnezeu. Voi nu il credeti nici macar prooroc,iar noi il credem Dumnezeu. Diferenta este ca noi nu ne indoim de credinta voastra in Dumnezeu,dar voi nu dati 2 bani pe credinta noastra . Cred ca e o taina prea mare aceasta,a neintelegerii dumnezeirii lui Iisus de catre evrei,asa ca nici macar nu mai incerc sa o mai zgandar. Shalom |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi intelegem pe Dumnezeul lui Israel si credem in El.Dar ,in plus,noi credem si in Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu. Deci noi avem si credinta lor,caci suntem socotiti fii ai lui Avraam dupa crediunta,dar avem in plus si credinta in Dumnezeul Omul,pe care ei nu o cred,si o considera o minciuna Deci credinciosul le crede pe toate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evreii sunt intai nascuti ,in credinta, dar " Cel mai mare va fi sluga celui mai mic " |
|
|||
|
|||
![]()
nu exista sluga si stapan, in dragostea lui Dumnezeu. Toti suntem egali... macar acolo, pentru ca Dumnezeu ne scoate din casa robiei, dca vrem sa-L urmam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bag la somn ca maine merg la munca, dar mai vorbim.
Noapte buna tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar credem in Iisus care s-a rastignit tocmai pentru ca noi ,toti la un loc,sa fim considerati neprihaniti.Iisus s-a rastignit si pentru evrei ,si pentru toata omenirea ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost rob in Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au invatat minte si au facut tara. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|