![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar se pare că m-am înșelat... Limbajul suburban pe care l-ai folosit în propoziția de mai sus, coroborat cu drăcuielile ce ți se revarsă din plin din gură, te descalifică în a discuta cu tine din Sfânta Scriptură. Consider că murdăresc subiectele pe care le discut. Dacă îți trece prin minte să îți ceri iertare și să abordezi un vocabular autentic creștin, continuu discuția cu tine. Dacă nu, toate cele bune și Doamne ajută la...pocăința noastră. Last edited by penticostalulmantuit; 18.04.2010 at 23:11:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am si eu o intrebare: nu te-ai gandit niciodata ca aceste manifestari pot fi si "darurile" unui altfel de duh?... Nu vreau sa te jignesc, dar poate fratii mei au vazut doar "caricaturile" de pe youtube, insa eu am vazut in realitate... Incearca sa "iesi" putin in afara si vei vedea cum pare pentru noi, niste amarati care incercam sa fim crestini, care credem fara sa cerem Domnului minuni si semne... Iarta-ma
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu știm ce „realitate” penticostală observi tu. Poate a unui grup extremist și ciudat care-și spun penticostali. Citat:
Credința vine în urma auzirii Cuvântului lui Dumnezeu. Nu prin a cere semne și minuni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar... prin "staruinta" voastra pentru "botezul cu Duhul Sfant", oare nu cereti semne? Oare nu cereti minuni?... De ce nu puteti pur si simplu crede ca prin botezul crestinesc primesti automat Duhul Sfant? Si daca e un "botez" de ce aveti nevoie de mai multe? De ce sa primesti de 10 ori ceva ce iti este de folos o singura data? De ce sa staruiesti pentru ceva ce poate nici macar nu iti este de folos? De ce ravniti (sau ravnesc, penticostalii din Londra) atat de mult dupa acest "dar"? Duhul Sfant are atat de multe si minunate daruri, care ne sunt de folos, de ce sa nu cerem intelepciune, smerenie, viata duhovniceasca?... De ce "ceva" care nici macar nu stim daca este de la Domnul, daca ne va ajuta sau daca ne ve condamna la A Doua Venire a Mantuitorului?...
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Duhul Sfânt și darurile Lui sunt întotdeauna de folos soră Lacrimi. Citat:
Citat:
Citat:
Îndrăzneala nesăbuită este o greșeală dar nici teama de darurile Duhului Sfânt nu este o virtute. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ortodoxie inveti ca si la 70 de ani, dupa o viata sfanta, sa te feresti de inselarile celui ce se face si inger de lumina, cu mari semne si minuni. In penticonstalism te botezi si bang, la sugestiile pastorului, vorbesti in limbi inexistente care impresioneaza anturajul si iti intaresc stima de sine si indreptatirea de sine. In ortodoxie inveti ca intotdeauna sa-i vezi pe altii mai buni si mai plini de har, si pe tine insuti ultimul nevrednic si pacatos care inca nu a pus inceput bun pocaintei sale nici la 70 de ani, cand chiar iti vin ingerii in chilie sa te conduca spre Imparatie. in penticonstalism te scutura duhul cum vrea inca de la inceput si tu-l primesti.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 19.04.2010 at 14:10:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca ne simtim nu suntem vrednici nici de darurile cele mici nici de cele mari . Dar Dumnezeu vrea sa lucreze si nimic nu-l poate impiedica, nici macar "smerenia" noastra. Sa fii smerit nu inseamna sa strigi intruna "nu sunt vrednic", [asta ar insemna sa te uiti prea mult la tine si prea putin la Dumnezeu], ci sa accepti voia lui Dumnezeu oricare ar fi ea, in ciuda faptului ca esti nevrednic. Sunt sau nu sunt vrednic, oricum persoana mea nu conteaza prea tare, de aceea sunt la dispozitia Ta, Doamne, fa ce vrei cu viata mea, iti apartine in totalitate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Cerem Duh Sfant. Duhul Sfant este o persoana, este Dumnezeu. E normal sa-L dorim, ce ar fi viata fara El? Ca El nu vine cu mana goala atunci cand vine, si da si daruri, asta face parte din caracterul Lui si e minunat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
ca si copii de Craciun...il asteptam pe mosu ca are sacu plin.....voi faceti si lista pt Duhul Sfant?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|