![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poti detalia putin aceasta afirmatie " Dumnezeu are prooroci, satan are clarvazatori"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand se pogoara duhul, te poseda sau mai ai control asupra propriei persoane?
|
|||
|
|||
![]()
Numai duhurile demonice poseda omul. Duhul Sfant nu forteaza niciodata omul sa faca ceva. Ii da doar un indemn launtric, invatandu-l cum sa se roage. Omul asculta doar daca vrea. Se roaga cand vrea, se opreste cand vrea. Si, crede-ma, nu se compara Duhul Sfant cu un oarecare duh. E Dumnezeu, Cel pe care Il iubim si adoram si caruia ne-am consacrat viata, ca si crestini. Nu-L poti confunda decat daca umbli dupa senzational si puteri paranormale. E o diferenta imensa. De fapt e chiar jenant sa-L comparam cu alte duhuri, Dumnezeu sa ma ierte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Pai, din dorinta de a imita proorocii care vad in viitor, satan a scos clarvazatorii, care vad foarte bine in viitor dar cu puterea celui rau. Acum isi zic si ei profeti, Iisusi, dar omul cu discernamant ii deosebeste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat timp tine o astfel de rugaciune?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Iata si -un studiu comparativ:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Deci cum e cu preotii nostri ortodocsi, clarvazatori...sunt de la Satan? Si nu mi-ai raspuns la prima intrebare: Satan nu imita de unul singur, ca nu ar avea rost...ci se foloseste de oameni, care devin imitatorii lui, si care pot imita ceva ce ii indeamna el, deci ti se pare corecta aceasta detaliere a ceea ce ai spus tu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|