![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu ce fel predau acesti profesori de religie biblia elevilor dar stiu ca biblia face omul mai bun prin ea insasi.Daca profesorii ii invata doar ritualurile bisericii mai bine ar fi sa nu se predea asa ceva . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Legat de programa e foarte buna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu vorbesc de copii care au alta religie parintii lor cum ar fi musulmani ,budisti si tot asa. Vom fi responsabili pentru copii care sint indrumati gresit de parintii lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Arata-mi si mie ce rezultate de schimbare progresiva in bine are homo romanescus in acesti 20 de ani...de cind ne-am americanizat si avem ore de religie obligatorie in scoli? Cite blocuri de locuinte pentru oamenii simplii s-au mai ridicat, hidrocentrale, centrale atomice, fabrici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|