Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2010, 10:32:29
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Ai grija sa nu cumva sa ai o pozitie fundamentalista de respingere a minunii. Prezinti o înclinatie spre a crede ca legile naturii sunt neschimbabile, ceea ce e o atitudine gresita, neobiectiva, chiar antistiintifica.

Focul grecesc a fost o descoperire care apartine evului mediu crestin, nu antichitatii. Acelui ev mediu blamat ca fiind întunecat si opus stiintei.

În timp ce formula focului grecesc a disparut fiindca nu a existat o continuitate în utilizarea lui, minunea de la Ierusalim s-a manifestat cu continuitate asa ca daca a existat un secret al producerii acelor fenomene, ar fi trebuit sa se perpetueze pâna azi de catre pastratorii lui (generatiile de presupusi scamatori ai Patriarhiei).

Deci ce sustii tu, ca ceea ce e considerata minune în prezent e rodul unor cunostinte stiintifice ramase necunoscute contemporanilor sau ca a fost asa pâna la un anumit moment din istorie apoi find înlocuit cu alt gen de scamatorii, cele care se practica si în prezent?

Eu cred ca esti confuz si ca singurul tau obiectiv este negarea prin orice mijloace a acestei minuni.
Asta ai inteles tu din ce am scris eu?
De fapt, tu te plasezi pe o pozitie fundamentalista.

Nu am nici un motiv obscur de a nega aceasta "minune".
Asa cum am mai spus, astept si eu un argument irefutabil care sa-mi demonstreze ca e reala. Dar acest argument nu vine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24