![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da-mi o definitie a minunii, dar nu cauta pe net raspunsul. Vreau o definitie scrisa cu cuvintele tale, asa cum intelegi tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa te ocroteasca! |
|
||||
|
||||
![]()
Intrebam ce intelege el prin acest cuvant
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna ziua. intervin si eu in discutie. am 20 d ani si m-am nascut ortodox. credeam in Dumnezeu dar nu acordam asa mare atentie practicarii acestei religii. pana cand am dat d greu. parintele cleopa m-a convins s aprofundez cunostintele in aceasta religie minunata. pot s spun k am trait minuni venite d la dumnezeu si sf nectarie. credeti k e putin k atunci cand plangi d durere dupa citirea unui psalm s uiti tot? sau dupa citirea unui acatist o durere groaznica d spate care persista d 5 ani s dispara inexplicabil fara tratament, in cateva minute, fara s mai apara? si multe altele venite d la sf nectarie si dumnezeu. va spun eu ce este o minune. e felul lui dumnezeu si a sfintilor d a ne recompensa pt rugaciunile si nadejdea noastra. asa e si cu lumina sfanta. Dumnezeu o trimite doar dupa rugaciunile soborului d preoti, pentru a mai lumina viata noastra atat d intunecata d necredinta si deznadejde. si pt a nu uita k mantuitorul s-a jertfit pt pacatele omenirii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu caut sa definesc ceea ce este mai presus de ratiune. pentru tine a defini inseamna a rationaliza.
|
|
||||
|
||||
![]()
Adica divinul nu are nici o ratiune?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca deja ma repet. Divinul este suprarational.
|
|
||||
|
||||
![]()
Este o tehnica foarte eficienta.
Cand nu mai stii ce sa raspunzi, spui ca Dumnezei si actiunile sale sunt suprarationale si nu le putem intelege cu mintea noastra limitata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|