![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și...? Dacă nu glumești, dă-ne vești că ardem de nerăbdare. Ce ai făcut? Cum a fost?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu-l cere nimeni. Oamenii cer Duhul Sfant, vorbirea in limbi vine fara sa fie ceruta. Alteori vine proorocia sau alte daruri [mai rar, ce-i drept]
Citat:
Lista de daruri e aici: " Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh;Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am putut sa vad nimic. era un drac cu biblia in mana si nu se dadea la o parte |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Darurile pot fi găsite în 1 Corinteni 12 |
|
|||
|
|||
![]()
Penticostalul cel mântuit când nu știe ceva, nu se fofilează.
„Am greșit, am făcut o confuzie” ar fi sunat mult mai bine. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai e un pressing, pe asta trebuie sa il ceara( altceva cred ca nici nu cer, si alte daruri nici nu mai au)...si nu sunt lasati sa simta smerenia, sa simta ca nu ar merita nimic, si sa ceara de la Dumnezeu ceea ce crede El ca le este de folos...si nu ce afirma comunitatea ca trebuie sa ceara.
Un user penti afirma ca omul credincios cand cere, i se si da...si asta dovedeste cat e de iubit de Dumnezeu...iar daca nu i se da, nu e iubit de Dumnezeu, dar bag eu seama...nici de comunitate!!! ![]() Imagineaza-ti cum ar fi ca tu, o crestina dintr-un alt cult ( care cere insistent un dar, in masa)..sa ceri darul cu pricina, si toti in jurul tau sa fie "daruiti"...numai tu nu!! Eu cred asa, pastorul s-ar uita chioras, si ar sugera prin predici ca nu esti destul de crestin, destul de induhovnicit, nu crezi destul in darul asta, nu il intelegi pentru ca esti un mare pacatos, nu ceri cum trebuie...si in concluzie ai fi o oaie neagra a comunitatii, cu ciulini in blana...in timp ce restul orice cer, Dumnezeu le si da... De asemenea poate fi si o ambitie personala, cand vezi ca toti in jurul tau vorbesc de toate...si tu nimic, te poti simti handicapat sufleteste...in baza manifestarilor vecinilor, atat de bogate, inalte, si neintelese pentru tine...si atunci incepi sa ceri, nu stii de ce...ce ceri, dar ceri...ca trebuie sa ai si tu ce are vecinul...nu?
|
|||
|
|||
![]()
E o simplă impresie. Astea cu „stările autoinduse” au de-a face cu alte domenii nu cu credința sau rugăciunea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Motivațiile sunt altele atunci cînd ești credincios. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|