![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine!
Trec prin momente de ratacire si sunt constienta de asta, doar ca......parca mi- e greu sa- mi gasesc drumul meu, in ce directie sa merg si ce sa fac ca sa mi fie bine si mie si celor din jurul meu.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa vezi nu doar imaginea ta despre iubire, care a suferit o lovitura, ci iubirea concreta a celuilalt care se manifesta zi de zi, chiar si numai prin faptul ca stie prin ce treci, ca-l pui intr-o situatie f. dificila si totusi rabdare si spera ca vei intelege asta pana la urma si-l vei iubi si-l vei ierta. Si trebuie sa ierti, dar nu ca o renuntare la un drept al tau, trebuie sa ierti din iubire, chiar si cand stii ca iubirea celuilalt e imperfecta, ca la fel si Dumnezeu ti-a iertat tie cele ale tale chiar daca poate l-ai ranit de multe ori iar iubirea ta nu este poate cea mai perfecta iubire.. "Cu masura care masori, cu aceea ti se va masura..". |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie, dar ca mesaj privat, sunt unele lucruri mai personale. Am incercat, dar nu pot, nu cred ca ai lasat tu deschisa aceasta optiune.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa poti ierta si sa il accepti langa tine acum si toata viata intrucat este trupul tau! Citind postarile legate de situatia ta mi-a venit in minte un fapt regretabil care s-a petrecut in urma cu 2 luni. Un tanar care avea doi copii intr-un moment de slabiciune si-a inselat sotia si intr-un moment de mustrare a constiintei a spus sotiei sale fapta comisa. Urmarea a fost jalnica, ea l-a dat afara din casa, el s-a intors acasa la parintii lui insa nesuportand acest deznodamant a inghitit multe pastile si a stat o luna in coma la Tg. Mures. In cele din urma a decedat si avea doar 29 de ani.
Ce este acum in sufletul ei, numai Dumnezeu stie! El banuiesc ca ar fi vrut iertarea dar ea neputand trece peste iata unde s-a ajuns... Curaj, draga mea, daca nu ai rupt firul atunci cand trebuia, lupta acum sa iti pastrezi casnicia! Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze! |
|
|||
|
|||
![]()
Exemplul dat de tine ne arata, cate de monstruoasa este lipsa de iertare nu ne dam seama, pentru ca orgoliul care ne impinge la ea ne si orbeste.
Doar cand consecintele ei se intorc asupra noastra, abia atunci realizam ce poate sa insemne. In cazul dat de tine, o familie distrusa, copii traumatizati si tu insuti co-autor moral al mortii sotului tau.. Sa nu ne culcam pe o ureche si sa zicem "eu imi permit, pentru ca am evaluat totul si mi-e mai greu sa iert decat sa infrunt consecintele ne-iertarii" pentru ca realitatea ne poate contrazice foarte brutal.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca ne trimite absolut nimeni sa ne sinucidem, prin faptul ca cineva e socat de dezamagirea produsa...desi noi stiam ca asa va fi. Treaba asta cu sinuciderea ma cam intriga, pentru ca acelasi om...si-ar putea dedica viata intreaga primirii iertarii sotiei, ar putea sa se pocaiasca total, sa constientizeze ca el este singurul care a gresit enorm...si care a produs tensiune, in loc de incredere, iubire...comuniune! De ce tot criticati pe cei care nu pot ierta? Ar fi nevoie sa moara cineva de infarct( sau mai multi) in urma aflarii vestii...ca sa va ganditi si la socul prin care trec cei care se trezesc ca au in fata, o alta persoana...decat cea de ieri? Ce simt cei care nu pot ierta? Dar ce ar simti cei care au inselat, si care si-ar vedea nevasta care nici macar nu le-o fi gresit, ca face un atac cerebral pe loc? Cunosc o femeie, care a fost sefa de promotie, fata desteapta, care s-a maritat de tanara...si cand si-a surprins sotul inselandu-o...a innebunit, si in prezent e o epava din toate punctele de vedere, deci mi se pare aiurea sa se tot dea indemnuri, cand nici macar nu stim ce suflete au oamenii, cat de distrus le e sufletul in urma aflarii unui asemenea lucru!!!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 28.04.2010 at 19:29:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa stii ca tocmai pt ca mi-a lipsit curajul nu am rupt firul la momentul acela, tocmai pentru ca m-am temut sa nu-i fac rau, sa nu-i distrug viata lui, dar poate nu ar fi trebuit sa gandesc asa.... Toata lumea din jur ma vroia maritata. Aproape zilnic cineva trebuia sa discute cu mine acest subiect. Era cam ca o regula, o data pe saptamana se aducea vorba mai pe larg despre asta, in afara micilor apropouri ce se faceau cam zilnic. Cu toata teama ce o aveam in suflet nu am facut fata presiunilor si am cedat, iar acum... acum e deja prea tarziu sa mai fac ceva, nu pot decat sa ma rog si sa sper.. Pentru mine asta este un nou inceput, un inceput greu si anevoios cu care trebuie sa ma obisnuiesc... Cel mai dureros este gandul ca o casnicie trebuie sa o traiesti si nu sa fii condamnat sa asisti la ea...asa cum simt eu acum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iubirea este o alegere. Si inca poti sa alegi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|