Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2010, 18:02:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
, problema ridicata de mine nu era cea a evreilor sau a africanilor ci introducerea in adunare a unui stil lumesc asemanator cu cel din discoteci si motivul pentru care s-a introdus gasint tot felul de scuze nu este altul decat impunerea propriilor gusturi si mofturi in inchinare, e ceva de genu, "Doamne nu putem canta psalmi, pur si simplu ni ni se potriveste, noi tre sa cantam asa cum credem ca e bine si asa cum in primul rand ne simtim noi bine si ceea ce noua ne desfata auzul si ne hraneste gusturile, iar Tu tre sa primesti inchinarea asta ca doar esti bun asa-i?" aici s-a ajuns
Mda, faza cu discoteca e chiar deranjanta. Dar, hei, inca se mai canta psalmi, pe diferite melodii, ce-i drept. Unele mai dulci, altele mai agesive.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50