![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dc tie de exp ti-ar fi familia ucisa de cineva si judecatorul i-ar da drumul pe motiv ca e un judecator iubitor ce parere ai avea? Citat:
Dc ai sa citesti Facerea in capitolul 22 Dumnezeu afirma asa despre Avraam: "Juratu-M-am pe Mine însumi, zice Domnul, că de vreme ce ai făcut aceasta și n-ai cruțat nici pe singurul tău fiu, pentru Mine, De aceea te voi binecuvânta cu binecuvântarea Mea și voi înmulți foarte neamul tău, ca să fie ca stelele cerului și ca nisipul de pe țărmul mării și va stăpâni neamul tău cetățile dușmanilor săi; Și se vor binecuvânta prin neamul tău toate popoarele pământului, pentru că ai ascultat glasul Meu". Citat:
Nicaieri nu zice ca cei cu probleme mintale erau omorati, dc te uiti in NT avem exemple de copii indraciti care nu erau omorati. Dumnezeu le-a spus sa omoare pe cei razvratiti nu pe cei care nu sunt responsabili pt faptele lor... Dc tu ca parinte esuezi in educarea copilului tau e vina ta, insa Dumnezeu nu esueaza.Problema e a copilului care intoarce spatele lui Dumnezeu si nu asculta de El. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca voi sunteti de acord cu suferinta semenilor vostrii atunci nu ati inteles nimic din invataturile lui Iisus care spune sa-ti iubesti aproapele ca pe tine si sa te rogi pentru ei. Multii crestini au chiar o satisfactie stiind ca altii vor arde in Iad. necrestinesc decat sa nu iti iubesti
Dar nu inteleg cum de s-a ajung la Iad cand eu vorbeam despre cruzimi realizate de Dumnezeu ? eclesiastul, ai dreptate era foarte moral Avraam cand a izgonit-o pe Agar, si era si foarte moral ca avea sclavi si ca mintea si nu avrea credinta in Dumnezeu DESI VORBEA CU EL. Cum sa te indoiesti de Dumnezeu cand iti vorbeste DIRECT ? Mai rau, sa razi si sa crezi ca nu e posibil sa te ajute. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu vor sa fie chinuiti pt eternitate de ce ii intorc spatele lui Dumnezeu? Citat:
Dragostea lui Dumnezeu s-a aratat in jertfa Domnului Iisus, din dragoste pt noi Hristos a murit. Pentru tine asta nu e dovada de dragoste, ca Fiul lui Dumnezeu si-a dat viata pt tine?Ramane la decizia ta dc accepti sau nu jertfa Lui. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Mania Lui este impotriva raului, nu a omului. Nu uita asta. Citat:
Citat:
Stii de ce ne invata Hristos sa nu judecam? Pentru ca noi niciodata nu stim toate datele problemei pe care o vedem doar superficial, la suprafata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca de exemplu un om nu accepta o viata de iubire si smerenie, ci se lasa coplesit de rele, atunci Raiul pentru el ar fi intr-adevar un chin. De aia s-a inventat un loc / o stare care corespunde alegerii libere fiintelor de orice fel, nu numai oamenilor.
|
|||
|
|||
![]()
Ce siteuri atee domnule ? Eu vorbesc despre Biblie. Parerile dumnevoastra nu le iau in considerare pentru ca sunteti un om GROAZNIC !. Cum este posibil sa considerati moartea unor copii pagani ca fiind un lucru BUN ? Credeti ca daca erau mancati de ursi sau nu nu ajungeau tot in Iad ?
Va rog sa va folositi mintea si compasiunea. Dumnezeu nu face numai bine . Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca ai provocat multe discutii cu acest subiect.Nu inteleg ce doresti de la acest forum!Tu ai inteles ca Dumnezeu nu este bun,asa cum credem noi.Si ce doresti acum? Sa spui la toata lumea acest lucru? Ai facut-o deja,si ai vazut ca nimeni nu te aproba.Deci ramai cu parerea ta.
Mai departe.Spui ca ai acum o credinta oarba si plina de frica,iar in alta parte spui ca ti-a scazut credinta.E foarte trist,dar din nou iti spun,este problema ta personala. Noi intelegem pe Dumnezeu ca smerit,bun,plin de milostivire si dragoste.Tu il intelegi altfel. Este deja o prapastie intre noi,pe care tu ai deschis-o. Calea spre Dumnezeu este una plina de adevar,de la care vad ca tu te-ai abatut.Este riscul tau si experienta ta personala. Noi te avertizam,citeste macar pe parintele Cleopa.Atitudinea ta de a citi si a intelege singur Biblia este lipsita de smerenie,in sensul ca nu poti ignora atatia oameni sfinti care au talcuit Cuvintele lui Dumnezeu ,si sa te apuci sa faci propriile interpretari. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mult succes in cercetarea Sfintelor Scripturi. Dar vezi, sa nu fie numai si numai la talpa literei. :) PS: Cautati si veti afla: acum ceva vreme am luat o lista lunga de versete (vreo doua pagini A4 pline) care cica L-ar acuza pe Dumnezeu de rautate (din VT+NT) si asa am ajuns sa-l intalnesc pe actualul meu duhovnic, care este un om de nota 10. Slava Domnului!
|
|||
|
|||
![]()
Aurel, daca iti pasa atat de mult de copiii care mor nevinovati mergi si fa ceva in acest sens. Unii mor de foame, altii de boala, altii din cauza parintilor iresponsabili. Un om cu mila gaseste intotdeauna metode de a ajuta. Supararea nu salveaza pe nimeni.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Crestinul nu se bucura de suferinta semenului sau. De ce? Pentru ca impreuna cu acesta alcatuieste Biserica. Si dupa cum fiecare dintre noi este un madular in acest Trup (Biserica), trebuie sa cunosti ca suferinta unuia devine suferinta tuturor. Daca sunt persoane care se bucura de suferinta altora, trebuie sa stii ca acelea sunt in afara Bisericii, sunt doar cu numele crestini.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 11.02.2011 23:26:26 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|