![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tie iti pasa? In ce fel?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma descurc. Daca am probleme voi deschide si eu un topic sa cer ajutor. Multumesc oricum.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cu afirmatia ca mantuirea este apanajul ortodoxiei cum ramane? |
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba daca tie iti pasa de copiii care mor intr-un mod aparent nevinovat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa nu asta era subiectul in discutie. Omului suferea pentru copiii care mor nevinovati si i-am dat un mic sfat, in sensul ca ar putea face ceva pentru ca sa reduca aceasta suferinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu izotaurel a deschis acea prapastie de care vorbesti, ci chiar textul Bibliei care da aceasta posibilitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca ignori liberul arbitru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa-ti dau o dilema pentru gandirea ta.. In Biblie scrie ca moartea este plata pentru pacat? Scrie. Daca copii nu au pacat, de ce mor? Ar trebui dupa tine, sa fie nemuritori pana la varsta la care aleg sa pacatuiasca. Apropo, care e aia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Căci, precum în Adam toți mor, așa și în Hristos toți vor învia." Moartea a intrat prin Adam, este o mostenire de la pacatul primului om. Dupa teoria ta si sfintii mor de pacatosi ce sunt, sau cum?
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 11.02.2011 23:26:26 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|