Citat:
În prealabil postat de vasalie
Ai dreptul sa pomenesti de 50 de ori acea gafa mea (facuta la graba si oboseala). Iti ajunge?
Cel putin eu recunosc imediat ca am gresit (chiar destul de grav). Tu, cand ai de gand sa-ti ceri scuze si sa retractezi nenumaratele "inventii" (ca sa nu le spun minciuni) spuse la adresa celor din alte biserici (pe care le numesti, in mod "crestin", ca fiind secte).
|
Pai stii cum e, ortodocsii sunt acuzati ca merg cu valul...insa eu consider ca nu am de ce sa imi cer scuze, ce sa-i fac, daca asta simt, ai vrea sa fac ceea ce faci tu, fara sa simt asta?
Care sunt nenumaratele minciuni spuse la adresa celor din alte Biserici, pe care eu le numesc secte...ca nu prea am memorie buna?
As zice ca ceea ce ai facut a fost o greseala, dar in acelasi timp ne-ai si acuzat pe noi de credinta in ceva fals, cand totusi raspunsul era in Biblie, Biblie pe care se presupunea ca tu o cunosteai, intelegere in baza careia ai ales un cult...si ai ajuns si la concluzia ca Biserica Ortodoxa nu stie ce e cu ea, si are nevoie de lumina!
Acum zi sincer, te-ai bucura daca noi toti ortodocsii astia de aici, fanatici...ne-am duce dupa Penticostalul mantuibil, sau Doriana...si nu dupa tine, sau de fapt tu ai vrea ca noi sa tinem Sabatul, sa nu mancam porc, si sa credem in moartea totala?
Fii sincer...te rog!!!