![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incadreza tu singura, la ce categorie vrei, scornelile tale. Citat:
Numai ca Domnul Iisus Hristos ne-a invatat sa credem in viata vesnica ce ne va fi daruita dupa inviere. Sarpele va invata despre imposibilitatea de a muri :"Hotarat ca nu veti muri"(Facerea 3:4). Astfel de afirmatii am facut. P.S. Tu ce crezi: ca vei mosteni viata vesnica dupa invierea pe care o va infaptui Domnul Iisus Hristos sau ca esti nemuritoare (cand mori, de fapt nu mori ci mergi in rai sau iad)? Nici eu nici penticostalul nu suntem etaloane. Cerceteaza cu inima sincera si dornica dupa adevar, gata de schimbari (radicale, daca este nevoie) si roaga-te Domnului sa te calauzeasca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Multumesc!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Uite, iti sugerez si eu sa cercetezi cu inima sincera si dornica de adevar, si sa te rogi lui Dumnezeu sa te calauzeasca! deh...tu zici ca esti sincer, eu la fel, Penticostalulmantuibil la fel, ce ne facem...ne sfatuim fiecare sa cercetam cu inima sincera, dar adaugam " Ca mine!"?
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Vasalie, cand ai dat raspunsul nu aveai habar ce cred ortodocsii, dar nici ce scrie in Biblie...asculta la mine!
Ia si cerceteaza cu inima sincera, de acum incolo...ca si pana acum ai afirmat acelasi lucru, si asa spusei ca ai ajuns la luminis, dar iaca-ta ce magaoaie ai trantit...din cercetarea aia sincera, si descoperitoare de adevar, si in solitudine, si in comuniune...cum afirmasesi ca ai experimentat! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, tot a dus la ceva bun: sa te bucuri tu si sa ai ce pomeni pana la toamna. Vezi sa nu uiti gafa mea (cum zici ca ai uitat minciunile tale). S-ar putea sa nu mai fac alta prea curand. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ori ai cercetat, ori ba? Sa dea Dumnezeu, insa magaoaia mare nu ar fi gafa aia....ar cam fi alta! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va rog sa numiti..daca exista cinci Sfinti ai cultului dumneavoastra..a caror invatatura este sub inspiratia Duhului Sfant. Ce reprezinta pentru dumneavoastra Sfantul Ioana Botezatorul? De cata ori este pomenit pe an..in biserica dumneavoastra Sfantul Apostol Andrei..ce insemnatate are pentru dumneavoastra Apostolul Cel intai chemat? Sufletul unui copilas de 5 ani ..nebotezat unde ajunge ..in caz ca trece la cele vesnice? sa ne explicati Taina Botezului in cultul dumneavoastra. Cum va aparati de masoni si martorii lui iehova, i socotiti pe acestia ca eretici, sau priviti invatatura lor ca fiind dreapta? Cei din cultul dumneavoastra pun accentul foarte tare pe Cuvantul Lui Dumnezeu, cum ati reactiona, ca peste 10 ani o secta sa conteste aceasta Biblie a dumneavoastra, dorind sa scoata anumite Carti din continutul ei? In localitatea mea nu exista acum 50 de ani o biserica a cultului dumneavoastra, toti cei din vechime sa inteleg ca au ajuns in Iad? in caz contrar care o fi necesitatea aparitia acestor noi culte..? Socotiti ca fiind corect modul meu de abordare, raspunsurile pe care le dati, le socotiti asa mai personale, sau un oricare crestin al cultului dumneavoastra ar avea raspunsuri oarecum pe aceeasi linie, exista o unitate in cultul dumneavoastra, sau la o intrebare as putea primi 10 raspunsuri diferite? Sa ma iertati. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Sfantul Pavel, Sfantul Petru, Sfantul Ioan, Sfantul Matei si Sfantul Iacov. Citat:
Citat:
Citat:
Nu prea avem motive sa ne aparam in vreun fel de ei. Cazurile in care penticostalii sa fi imbratisat astfel de credinte sunt foarte rare. De obicei noi atacam. Citat:
Citat:
Citat:
Noile culte nu apar din necesitate. Ruperea bisericilor nu este o nevoie ci o catastrofa. Aparitia noilor biserici are cauze diverse: teologice, politice, pacatoase. In general raspunsurile vor fi aproximativ la fel. Totusi in Cultul Penticostal nu este o unitate de monolit cum de altfel, nici in celelalte Biserici nu e. |
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu la raspunsurile penticostaluluimantuibil .
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=EVXdS...eature=related 3. Dupa cate am observat penticostalii te ajuta foarte mult in schimbul devotiunii tale fata de cult; asa imi explic situatia; si ah! nu parintii mei i-a chemat pe pastori, ei au venit sa ma convinga sa ma intorc la biserica |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|