Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 21:59:38
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Nu ai fost atenta la intrebare de asta ai scris aceste lucruri.
Eu am intrebat.
Raul era inainte de a face DUMNEZEU pomul cunostintei binelui si raului?
Iar eu te-am intrebat ce consideri ca e raul. Ai spus ca satan si sarpele, iar eu ti-am spus cum a aparut satan si sarpele [adica raul in viziunea ta]

Nu stim daca satan a pacatuit inainte de crearea pamantului sau dupa. Cert e ca inainte de a pacatui satan exista doar posibilitatea de a face raul, dar nu-l facuse nimeni inca. Raul era razvratirea impotriva lui Dumnezeu si tot ce decurge din asta. Satan a fost primul care a facut raul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 22:36:42
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Iar eu te-am intrebat ce consideri ca e raul. Ai spus ca satan si sarpele, iar eu ti-am spus cum a aparut satan si sarpele [adica raul in viziunea ta]

Nu stim daca satan a pacatuit inainte de crearea pamantului sau dupa. Cert e ca inainte de a pacatui satan exista doar posibilitatea de a face raul, dar nu-l facuse nimeni inca. Raul era razvratirea impotriva lui Dumnezeu si tot ce decurge din asta. Satan a fost primul care a facut raul.
Sarpele insa era cel mai viclean dintre toate fiarele de pe pamant, pe care le facuse Domnul Dumnezeu. Si a zis sarpele catre femeie: "Dumnezeu, a zis el oare: Sa nu mancati roade din tot pomul care este in rai?..." [COLOR=#0000ff]1[/COLOR].

Ce inseamna pentru tine viclen?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre uitarea binelui ionut12 Generalitati 6 27.03.2012 15:47:26
cunoasterea binelui si al raului Anna Despre Sfanta Scriptura 14 27.05.2009 02:45:16
Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? mq Generalitati 27 23.01.2007 06:11:16