![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Atunci cum de au venit pe pamant si au facut copii cu pamantencele ? Sau cum de au mancat cu Avraam si Lot ? Chiar au mancat carne si lapte la Avraam in acelasi timp desi e interzis.
Deci era rau ca au mancat din pomul acela. Pai de unde sa stie ei daca nu stiau sa faca diferenta dintre bine si rau ? Last edited by izotaurel; 06.05.2010 at 09:08:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt cazuri foarte rare cand ingerii iau trup de om . Dar ca fiinte spirituale ingerii nu beau, nu mananca si nu procreaza.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar neascultarea ce a generat? In geneza arata ca erau foarte fregvente cazurile cind ingerii se inpreunau cu ficele oamenilor si aveau copii. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am zis ca doar fructul a fost problema. Prima problema a fost faptul ca s-au indoit de Cuvantul lui Dumnezeu aplecand urechea la satan, apoi ca nu au ascultat de Dumnezeu ci au ascultat de satan, apoi ca au luat din fruct. Si problemele inca se tin lant.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Asta inseamna ca satan era inainte de a crea DUMNEZEU omul de aici putem deduce ca raul era cu mult inainte de a crea DUMNEZEU pamintul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Costel, din cate am citit eu , acest pom le-a fost interzis de la inceput. Nu a fost interzis numai pentru a-l incerca pe om. Dupa cum ai spus, dupa ce au mancat li s-au deschis ochii [orice ar putea insemna asta]. Deci mancatul din fruct avea anumite efecte iar Dumnezeu a vrut sa-l protejeze pe om de ele.
|
|
|||
|
|||
|
Citeam undeva si mi se pare adevarat ca acest "copac" este de fapt o posibilitate REALA a omului de a putea calatori prin timp si spatiu pentru a putea gusta din realitatile altor nivele de existenta.
In cazul lui adam si Eva aceasta posibilitate era la INDEMINA, prin superioritatea simtului adamic, si faptul ca dupa "gustarea fructului" ei AU REVENIT IN RAI si unde au fost depistati de Dumnezeu, deoarece s-au intors schimbati ! ! !(dar in acelasi corp, aici este alta poveste)... indica superoritatea CELOR DOI in a manevra aceasta posibilitate in ei. Dupa "izgonirea" lor permanenta ei au suferit in continuare schimbari si mai profunde, lucru care a dus la IMPOSIBILITATEA LOR de a se mai intoarce de unde au plecat. In timp au UITAT COMPLET CUM!!! sa se mai intoarca. Noi suntem BLOCATI aici!..in acest nivel inferior. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre uitarea binelui | ionut12 | Generalitati | 6 | 27.03.2012 16:47:26 |
| cunoasterea binelui si al raului | Anna | Despre Sfanta Scriptura | 14 | 27.05.2009 03:45:16 |
| Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? | mq | Generalitati | 27 | 23.01.2007 07:11:16 |
|
|