Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 09:53:50
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Pentru Doriana

Da doamna Doriana suntem chiar foarte mici, dar cu siguranta de certat nu ne certam, poate sunteti de acord ca cei care pastoresc bisericile noastre, modul de a purta o conversatie este mult mai taios, eu spun ca noi am purtat o discutie destul de civilizata.
Da, ei sunt adevaratii chirurgi, stiu unde trebuie sa taie..noi suntem asa mai inexistenti.
Ca am si eu neputintele mele nu contest, i spusem doamnei Doriana ca pot gresi in fiecare clipa..in schimb ce eu cinsteam numele dumneavoastra de teolog..dumneavoastra frate penticostal ati afirmat: pana cand sunteti suficient de pregatit (nu e momentul sa ne desconsideram unul pe celalalt, om fi fiecare asa cum suntem, nu este tocmai ortodox un asemenea mod de a privi lucrurile)..iertare
Primesc aceste raspunsuri ca fiind spuse la ore tarzii, si e chiar foarte frumos sa ne iertam unul pe celalalt.
Numele nu vi-l stiu, acum sper sa nu gresesc ca va numesc frate penticostal. Sa ma corectati daca gresesc a spune asa.
"Mantuirea o da Dumnezeu omului care se pocaieste si crede in Crucea Domnului Iisus. Apoi el isi va da toata sirguinta sa adauge la credinta lui fapta."
Apreciez unele raspunsuri si de aceea tin sa le subliniez..fratele penticostal v-am spus ca sunt chiar bucuros sa primesc mai multe raspunsuri..mai ales ca dumneavoastra fiind teolog..este binevenit atat a ma corecta pe mine, cat si pe doamna Doriana de om gresi..astept in continuare si raspunsurile dumneavoastra la intrebari..si cele anterioare.
Subliniez acest raspuns, apreciind ce le spuse:
"Eu cred ca un credincios poate lucra mantuirea lui intr-o biserica ce poate afirma fara retineri crezul apostolic si care traieste o viata conforma cu ceea ce crede.
Nu orice cult poate creea un cadru in care oamenii sa fie mantuiti."
Acum urmeaza alte intrebari.
De ce considerati ca uneori e bine sa intrerupeti discutia intre mine si doamna Doriana, iar alteori nu, uneori este bine sa dati un raspuns alteori, nu? -raspunsurile dumneavoastra sunt binevenite.
Sunt constient ca unele intrebari pot avea o anumite tenta de rautate, pot fi interpretate si asa, dar fiind oaspet,i am incercat ca in loc sa nu arunc cu pietre, pur si simplu sa cunosc pe cel care imi trece pragul, va rog sa nu luati nimic spus din rautate..ar trebui oarecum sa fiti bucurosi ca aveti oportunitatea sa raspundeti celor ce nu va cunosc, sa stiti ca unii nu cunosc catusi de putin cine sunteti dumneavoastra..mai exact, de unde veniti si unde mergeti. Acum ca ati trecut si pe la noi..sa primiti cu bucurie, ocazia aceasta de a raspunde.
Acum am nevoie de ajutorul dumneavoastra frate penticostal..ati facut o afirmatie pe care, chiar nu vreau sa gresesc, unii din fratii dumneavoastra nu sunt de acord..Va rog sa dezvoltati oarecum cele spuse, in acest mod ajutandu-l atat pe fratele dumneavoastra, cat si pe mine, caci eu sunt intru totul de acord cu afirmatia facuta.
"Dupa ce mai inaintati in credinta, cititi Sfanta Sfanta Scriptura, ii cititi pe Sfintii Parinti, veti putea discuta cu pastorii cu pricina. "
Va rog sa luati aceasta fraza si sa o dezvoltati, si cu cat raspunsul va fi mai complet.si sincer..va multumesc de pe acum pentru faptul ca va pasa de noi.
Ca oaspete, am un cadou pentru dumneavoastra doamna Doriana, sper sa va placa:)
Asa, in neputintele mele uneori mai pun si eu pe hartie cateceva..ee..om fi noi asa ma saraci..da..Dumnezeu le face pe toate..pentru noi..din dragoste.
PS..il voi trimite in urmatorul mesaj.
iertare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13