![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt acum e muzeu. In trecut au facut-o turcii moschee dupa ce au cucerit Constantinopolul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cea mai mare:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cea din Arad (scuze pentru rezolutia mare):
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fara pretentia de a fi printre cele mai mari catedrale ortodoxe, va propun un tur virtual:
http://www.photojpl.com/architecture...-photojpl.html Vizionare placuta! Last edited by carmina; 07.05.2010 at 18:06:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi place insa sa le privesc uneori, dpdv arhitectural, din curiozitate. Am remarcat insa cu destula tristete faptul ca alta-mi este rugaciunea intr-o biserica mare, frumoasa, noua, bogat decorata si ornamentata. Parca lipseste ceva. Uite, de pilda aici, in catedrala ortodoxa:http://photo.photojpl.com/tour/08ant...el-church.html cu multe banchete, dar cu alta atmosfera; cel mai mult imi place Sfanta Masa. Mi se pare fascinant sa poti privi o imagine din toate partile, asa cum doresti. Last edited by carmina; 07.05.2010 at 19:16:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In Romania se va construi cel mai mare lac de decantare a cianurii din Europa | hydro314 | Generalitati | 29 | 20.01.2012 20:31:56 |
Ortodoxia si Europa | VladCat | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.11.2011 12:24:58 |
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord | valinu | Intrebari utilizatori | 0 | 25.04.2011 00:04:56 |
Biserica Ortodoxa Romana o mare greseala ? | IaniCt | Generalitati | 6 | 27.10.2009 02:42:24 |
Catedrala ortodoxa din Baia Mare | mihailt | Generalitati | 33 | 09.02.2009 20:52:07 |
|