![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu m-am facut inteleasa :) " Cred Doamne si marturisesc, ca Tu esti cu adevarat Hristos, Fiul lui Dumnezeu Celui viu, Care ai venit in lume sa mantuiesti pe cei pacatosi dintre care cel dintai sunt eu." "Hristoase Iisuse, nimeni n-a gresit pe pamant din veac, o, Iisuse al meu; precum am gresit eu, ticalosul si ratacitul. [...] Pe toti ce au gresit de la Adam, Iisuse al meu, mai inainte de Lege si dupa Lege si in Legea Harului, Iisuse al meu, i-am covarsit cu patimile, eu, ticalosul, ca un patimas; ci Tu, Iisuse al meu, cu judecatile Tale, mantuieste-ma".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Posibil sa-ti raspunda si el cu: "cere mila si indurare pentru mine cel ce m-am intors, si roaga-L ca atunci cand usa stramta se va inchide, eu sa fiu ultimul care-i va fi trecut pragul si ca atatia alti rataciti care au gasit Calea, sa aud si eu "iertate-ti sunt pacatele", intru Slava vesnica a Celui fara de Inceput al nostru Parinte, al Fiului Sau Unuia Nascut si a Mangaietorului Duh datator de viata, in vecii vecilor. Amin" :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sã-ti dea întelepciunea care duce la mîntuire, prin credinta în Hristos Isus. Toatã Scriptura este insuflatã de Dumnezeu si de folos ca sã învete, sã mustre, sã îndrepte, sã dea întelepciune în neprihãnire, pentru ca omul lui Dumnezeu sã fie desãvîrsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare bunã."(2 Timotei 3:15-17) Cred ca este corect sa concluzionam: invatatura Bisericii este invatatura Sfintei Scripturi. Sau,crezi ca Sfanta Scriptura este incompleta? Are cumva nevoie de adaosuri sau de invataturi inlocuitoare (numite "invatatura bisericii")? |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele?
Da sunt.Ii strangem pe toti in marea adunatura sectara si ii ducem in Siberii de ghiata...(asta daca or vrea rusiii !?) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Abia astept sa ajung si eu la Adunare.
Va fi raiul pe...gheata. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii cel deosebeste pe un crestin schimbat de un ceilalti oameni schimbati (din punct de vedere moral)? Schimbarea caracterului crestinului este o consecinta a credintei in marea bunatate a lui Dumnezeu. Un astfel de om se pocaieste de toate pacatele sale si doreste sa duca o viata placuta lui Dumnezeu si sa nu-L mai supere pe Tatal Ceresc (din dragoste fata de Dumnezeu). Harul lui Dumnezeu da si iertarea si puterea de schimbare. De aceea, multe din schimbarile care au loc sunt adevarate minuni (pe care unii nu le vad si se uita dupa icoane plangatoare, aparitii fantomatice, etc.). In biserica mea, printre cei convertiti, multi sunt medici (unul dintre ei este chiar profesor universitar, destul de cunoscut). Cercetarea Scripturilor nu este o caracteristica a analfabetilor (nici a universitarilor) ci a oamenilor care vor sa cunoasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar tu, vei fi un adevarat crestin si ii vei insoti cu caldura ta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|