![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iubita, uiti ca sunt inconjurata numai de penticostali...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ce? Pe noi nu ne controleaza nimeni ce fel de Biblii citim. Si nici nu ne da afara din Biserica daca se aude ca am citit un altfel de Biblie...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sigur ca totu s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu! Omul acela daca Il cauta sincer pe Dumnezeu, Il va gasi! Exemplu bun- Jurnalul convertirii al lui Danion Vasile caruia Dumnezeu vazandu-i inima sincera l-a scos din intuneric! Eu cred ca toti "tin cu dintii" de comunitatea lor de teama oamenilor care ii vad sau de teama pastorului care ii poate exclude insa mi se pare firesc sa ne fie teama de raspunsul pe care trebuie sa il dam inaintea lui Dumnezeu! Last edited by gabriela8; 07.05.2010 at 18:26:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ma gandeam si eu...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-l lumineze. "biserica" aia de unde a fost dat afara, ce confesiune? Este roman? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este roman. Si Biserica e penticostala, se numeste Maranata (asta ca sa-i fac reclama!)
|
|||
|
|||
![]()
M-ai facut curios si am vizionat cateva videouri cu bisericile penticostale din Londra.
Am fost foarte dezamagit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi cer scuze, nu am vazut toate postarile. Apoi am vazut si raspunsul Dorianei.:) Totusi, ce este considerat pacat si care sunt considerate cele mai mari pacate? Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 19:39:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Detalii pls ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Pastorul sau un alt membru vorbeste in particular cu persoana in cauza. 2. Se vorbeste cu el la comitetul de conducere al bisericii si este avertizat cu privire la pacatul respectiv. 3. I se da o mustrare scrisa. 4. Daca nu asculta si persista in pacat i se retrag drepturile de membru pe o perioada determinata 5. Toate acestea au fost spre indreptarea lui. Daca nu vrea sa asculte i se retrag drepturile de membru pe o perioada nedeterminata. P.S. Aaa, am uitat sa spun, cele de mai sus se aplica pentru pacate grave NU pentru ca citeste Biblia. Pentru citirea Bibliei (inclusiv a celei ortodoxe) este recompensat cu o bataie prieteneasca pe umar si un : „-Bravo frate!”. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|