![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am luat numai partea asta din toata "creatia" ta care ar vrea sa transmita ca ar trebui sa frangem painea in fiecare zi si sa fie zi de odihna mereu nu? Spune ca n-ai vrut sa zici asta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Rodica lasa-i dracului de sectari turmentati, nu iti pune mintea cu ei :).Sunt 2 ratati.Mai ales vasalie ala.Ala ii dus cu pluta... Si dupa cate citesc eu acu si asta 'almaris' e cam deraiat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu parapanta. Ca stau in zona de munte unde nu circula pluta.
Multumesc pentru impresiile impartasite. Cand cineva ca tine face asemenea afirmatii inseamna ca am spus ceea ce trebuia (dar pe tine te deranjeaza). Sunt curios daca "almaris" se trage din neam de ceferisti. |
|
|||
|
|||
![]()
Bunicu' a fost ceferist multi ani de zile asa ca se poate spune
|
|
||||
|
||||
![]()
Si in Ziua Domnului trebuie sa ne odihnim in Domnul, prin faptele noastre aducandu-i cinstire... poti sa vizitezi un bolnav, un batran... nu trebuie sa te invat eu ce ar trebui sa faci, decat sa rastalmacsti... Si afla, stimate domn ca sunt un om foarte activ, responsabil in societate... La voi nu e credinta, e doar dorinta de hartuire, vesnic pusi pe cearta...Si nu astept raspuns. Iti amintesc regulile unei bune comunicari- pe rand si respectuos... Si cred ca era o tema pentru ortodocsi... doar ne aflam pe un site ortodox.
|
|