![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
in ce crezi?
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt de acord cu tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred in cugetul liber de orice ingradire.
Cred intr-o zi in care nimeni nu imi mai va zice "paduche flausat" si nu voi mai fi jignit, pentru simplul fapt ca nu pot crede in ce cred altii. Cred intr-o zi in care nu voi fi considerat imoral (lipsit de capacitatea de a fi moral), lipsit de bunatate (implicit), neiubitor, doar pentru faptul ca am ales sa nu cred in ceva sau cineva care nu m-a convins de nimic. Cred intr-o zi in care nu voi mai fi judecat dupa ceea ce cred, si dupa ceea ce sunt si ceea ce pot face. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumos :)
Si eu visez la o zi in care nu se va mai simti nimeni dator sa creada ca sunt irationala (ai2, cu care de altfel nu am nimic) sau ca wow, nu-i vine sa creada ca un psihiatru poate sa creada in asa ceva in sec 21 (topcat, 2010 :) cu care iar nu am nimic).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cu oameni ca tine care tind spre o gandire medievala e posibil sa nu se intample niciodata.
Prin asta nu spun ca ortodoxia este medievala. Sau ca gandirea crestinilor este una medievala. Ma refer la tine si la alte cateva persoane de pe forum care nu va-ti da in laturi de la epurari pe baza religioasa pentru a avea o tara 100 % ortodoxa. Ati fi in stare sa puneti mana pe sabie asemeni cruciatilor si lui Mahomed, ati fi in stare sa reinfiintati Inchizitia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai mai Dumitre, ce te aprinzi asa ?...ca io ziceam ca-i frumos ca ai speranta,, da ca-i greu sa'ntample asa cum speri tu. Cica unde dai, s'unde crapa ! Si cand ma gandesc ca chiar te apreciam, da nu-i bai, ca tot simpatic imi esti...acu', ma duc sa-mi aprind festila'n bordei , ca nu'l mai vaz pe monitoru... ![]() ![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 07.05.2010 at 17:06:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumitre,
eu simt ca nu esti departe de Dumnezeul adevarului cugetul liber de orice ingradire e darul lui Dumnezeu care ramane dar si nu ti-l ia nimeni .. si Adam l-a avut ortodoxie impusa cu forta nu e ortodoxie pt ca calca darul acesta .. Mantuitorul lumii a zis .. "cine vrea" sa-mi urmeze Mie, sa se lepede de sine .. deci nu a impus nimanui lepadarea de sine sau toate celelalte .. pe pamant ii vindeca pe oamenii care ii cereau sa fie vindecati .. nu-i vindeca cu forta Citat:
credinta nu mai e de folos pentru ca se adevereste dar pana la rai, ne invata sfintii parinti cum sa trecem peste "paduche flaosat" .. ei zic ca daca te ocarasti singur inaintea altora si ajungi sa cunosti ca ocara e indreptatita.. iar ocarile altora ajung chiar sa-ti para mangaieri mult mai aproape de o realitate mult mai rea Citat:
zic parintii ca mai usor e in viata e sa fii considerat asa, dar tu inauntrul tau sa ajungi sa nu fii asa iar in ziua iesirii se vor vadi toate .. si atunci vei rade sau plange Citat:
Citat:
acolo nu vei mai fi judecat pt ceea ce crezi ci pentru ceea ce esti si pt cele ce le-ai faptuit .. dar pana la ziua judecatii ai nevoie de credinta cea buna care sa te calauzeasca fara credinta faci pasi mititei in cunoastere si te pierzi in teorii si ipoteze fara sa cunosti mare lucru din cele ce pot fi cunoscute dar pe langa credinta ai nevoie si de nadejde .. sa nadajduiesti ca vei trece cu bine examenul judecatii .. si daca il treci ramai cu dragostea care e insusi Dumnezeu |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|