![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce zici tu „bolboroseli in limbi” e o expresie asa, nevinovata? Eu cred ca nu. Este batjocoritoare, nimic altceva. Nu se sfieste sa o foloseasca mereu in cartile lui cand se refera la penticostali. Daca mai toti ortodocsii o folosesc azi cand dispretuiesc un dar al Duhului Sfant, de unde crezi ca au luat-o? Dar despre „tremurici” ce spui? Ai auzit-o vreodata? Sau nu se aud decat rugaciuni? Sau din dragoste frateasca a fost inventata? Nu, Lacrimi, ortodocsii ca si penticostalii, dispretuiesc, isi bat joc si ridiculizeaza. Important e daca TU o faci sau nu. Eu incerc sa ma abtin, Doamne ajuta-ne pe toti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimeni nu s-a indepartat de credinta ortodoxa daca a cunoscut-o. Dar daca nu o cunoaste, de ce e acuzat ca se duce acolo unde isi gaseste linistea sufleteasca si iertarea pacatelor prin Hristos? Ati vrea mai bine sa ramana in starea aceea mizerabila dinainte? Nu puteti sa va bucurati pentru el macar un pic?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A inventa o expresie precum „bolboroseala in limbi” ajuta ortodoxiei? Repet, eu nu afirm ca NP nu ataca ortodoxia dar cand se spune: „- Noi ortodocsii doar ne rugam si nu ridiculizam niciodata pe nimeni”, nu prea suna a adevar. |
|
|||
|
|||
![]()
Intocmai. Cine cunoaste credinta ortodoxa, nu numai ca nu se indeparteaza de ea, ci are si certitudinea ca a facut alegerea corecta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e, Dumnezeu sa ne ajute sa gasim si sa traim dreapta credinta, dar asta nu se intampla asa dintr-o data, e un proces de durata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Lumea e plina de oameni necajiti. Multi umbla prin lume ratacind ani in sir, Il cauta pe Dumnezeu chiar si prin biserici [de orice fel] dar nu Il gaesc. La un moment dat El alege sa li se descopere...la momentul hotarat de El si in locul hotarat de El. Cand Il gaseste fericirea acelui om nu mai are margini. Si-a gasit sensul in viata si este implinit. Acum poate sa se intample orice, caci el e cu Hristos. Crezi ca in acel moment omului respectiv ii mai pasa de ce spun partidele religioase? Ca noi suntem mai buni, ca mantuirea noastra e mai originala? El L-a gasit pe Hristos si restul sunt detalii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca am voie dar eu as zice un: Aleluia!!!
Last edited by penticostalulmantuibil; 08.05.2010 at 15:21:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Si, intre noi fie vorba, daca tot ai deschis discutia, aici am aflat de bolboroseala de care vorbesti si de dispretul fata de sectanti. Stiu ca nu vei crede, dar asta-i adevarul.) Repet - nu este dispret. Atunci cand vei putea sa-ti invingi starea de - hai sa-i spunem disconfort fata de ortodocsi si te vei putea apleca peste lucrarile Sfintilor Parinti fara temeri si idei preconcepute, vei descoperi lucruri pe care nici nu le banuiesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Un singur om sa fie pe pamant dreptcredincios si ORTODOXIA NU SE VA PIERDE!!! Stii de ce?! Pentru ca izvorul ei e la Dumnezeu!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|