![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tacut, respectuos, calm, senin =>agitat, incruntat, incretit la fata, nu prea vede, nu prea aude nimic in jur, nu stie exact ce face...moment de rugaciune dupa care din nou...calm, luminos, linistit, fara sa stie cum era in timpul rugaciunii. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
O singura data am avut ocazia sa asist la o "vorbire in limbi" (si sper sa nu mai am ocazia). Cuvinte rostite intr-o limba necunoscuta, un zambet ciudat pe fata... care insa au incetat in momentul in care am inceput sa spun Crezul cu voce tare... Ideea e ca oricum m-a infricosat momentul, nu am putut dormi toata noaptea, m-am rugat intruna... Si inca ceva: impresia ca nu era persoana sotului meu, parca si vocea i se schimbase, raguseala de dupa... Intr-un cuvant: CIUDAT.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu erau, insa nici nu pareau sa aiba ceva dumnezeiesc in ele...
|
|||
|
|||
![]()
De asta spuneam ca fratele g exagereaza si aveam dreptate. In ce priveste sursa acelei vorbiri, eu totusi sper ca sotul tau stie ce face si am incredere ca Dumnezeu iti va asculta rugaciunea si nu il va lasa sa se rataceasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am urmarit la un moment dat o slujba de ordinare a doi diaconi, si pastorul predica la inceput pe un ton oarecum normal, dar treptat vocea i se schimba...si in momentul in care am incetat sa mai urmaresc, devenise foarte ragusit, agitat, nervos, expresia fetei era foarte congestioanata...si nu se mai intelegea ce spunea. Mie acea inregistrare mi-a transmis o stare foarte negativa, ciudata, si de agitatie...ceva m-a speriat, si nu am mai putut urmari mai mult. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
De rugaciunea inimii ati auzit?
|
|||
|
|||
![]()
Auzit. Am si practicat un timp cand mergeam prin lume cautand pe Dumnezeu. Nu am fost foarte perseverenta in a repeta-o intruna, se pare...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|