Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 19:39:40
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
La multi ani cu Dumnezeu si nici unul fara EL! Nu am fost personal intr-o BP insa cunosc situatia reala si nu de pe youtube...
Multumesc. Si declari cu mana pe inima ca eu mint sau ascund ceva?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 19:41:44
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ihm, deci sunt considerate asa cum le consideram si noi...asadar nu mai poti spune ca exageram atunci cand privim intregile comunitati de "carismatici", si inregistrarile manifestarilor lor de pe youtube din timpul vorbirii limbi, ca exemple de demonizare!
Nu am nici o problema cu carismaticii pentru ca nu prea cunosc bisericile lor, insa caderile pe jos , racnetele, miscarile necontrolate, sunt considerate posesiuni demonice in BP.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 19:45:51
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu am nici o problema cu carismaticii pentru ca nu prea cunosc bisericile lor, insa caderile pe jos , racnetele, miscarile necontrolate, sunt considerate posesiuni demonice in BP.
Nu stiu ce ar trebui sa mai cunosti despre carismatici, in afara de inregistrarile de pe youtube, care te dezamageau foarte mult, ori de cate ori erau postate drept exemplu.

Ma intreb, daca nu ar fi fost postata absolut nicio inregistrare de acest gen, oare ai fi recunoscut vreodata ceva despre faptul ca unii penticostali se manifesta foarte ciudat in acele momente?

Pana la urma cel care le-a postat a facut foarte bine, pentru ca asa au aflat si unii ce se intampla in cadrul acelor comunitati, pentru ca altfel cum am fi stiut ca poate exista asa ceva?

Daaaaaar ideea este ca tu tot il acuzai pe acel baiat ca e rau, ca e tendentios, vrea sa discrediteze...dar nu e el singurul care a postat, mai sunt inca multeeee inregistrari infricosatoare...care surprind acele momente, deci aceea e o realitate, ceva de care acel cult e mandru, practica la fiecare slujba, se sprijina in acele manifestari, iar Pastorul...e cel care le induce acea stare, si le sugereaza sa se manifeste din ce in ce mai puternic...deci e ceva foarte grav!!!

In fine, nicio manifestare ciudata, din timpul nici unei rugaciuni...nu poate fi de la Duhul Sfant, cam asta e ideea!

Last edited by AndruscaCIM; 08.05.2010 at 19:51:03.
Vechi 08.05.2010, 19:47:24
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Multumesc. Si declari cu mana pe inima ca eu mint sau ascund ceva?
emoticonul era pentru mine, sau insinuez eu ca ai fi mincinoasa cumva? De recunoscut ai recunoscut ca "unii cresc volumul" dar daca tie nu ti se intampla sa il cresti inseamna ca esti constienta de faptele tale desi ma gandesc ca trebuie sa fi cazut si tu in transa macar o data altfel nu vad care ar fi farmecul acestui cult...

Si apoi , ai zis intr-o postare ca Dumnezeu ti S-a descoperit, banuiesc ca tu consideri ca ti S-a descoperit printr-un penticostal altfel nu vad cum sa fi intrat in acest cult. Presupun ca nu te-ai nascut penticostala pentru ca ai avut o perioada de "greseli si cautari", cum ai afirmat mai sus...
Vechi 08.05.2010, 19:54:14
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
emoticonul era pentru mine, sau insinuez eu ca ai fi mincinoasa cumva? De recunoscut ai recunoscut ca "unii cresc volumul" dar daca tie nu ti se intampla sa il cresti inseamna ca esti constienta de faptele tale desi ma gandesc ca trebuie sa fi cazut si tu in transa macar o data altfel nu vad care ar fi farmecul acestui cult...

Si apoi , ai zis intr-o postare ca Dumnezeu ti S-a descoperit, banuiesc ca tu consideri ca ti S-a descoperit printr-un penticostal altfel nu vad cum sa fi intrat in acest cult. Presupun ca nu te-ai nascut penticostala pentru ca ai avut o perioada de "greseli si cautari", cum ai afirmat mai sus...
Ihm...bine spus!
Vechi 08.05.2010, 19:54:15
Senior Member

Implicit

Citat:
ma gandesc ca trebuie sa fi cazut si tu in transa macar o data altfel nu vad care ar fi farmecul acestui cult...
De curiozitate: ce ti se pare asa de fermecator in a cadea in transa? Ca mie nu mi-a placut niciodata sa-mi pierd controlul mental. Chiar daca imi e rau refuz sa lesin ca sa fiu stapana pe mintea mea.
Nu te-ai gandit vreo clipa ca poate si in cadrul acestui cult Il poti gasi pe Hristos, desi nici un ortodox virtuos nu ar accepta asa ceva?

Citat:
Nu m-am nascut penti, dar sunt sigura ca stiu sa deosebesc pe Hristos de orice altceva in lumea asta. Nu ai cum sa-l confunzi, nu se compara cu nimic altceva.
Vechi 08.05.2010, 20:04:34
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
De curiozitate: ce ti se pare asa de fermecator in a cadea in transa? Ca mie nu mi-a placut niciodata sa-mi pierd controlul mental. Chiar daca imi e rau refuz sa lesin ca sa fiu stapana pe mintea mea.
Nu te-ai gandit vreo clipa ca poate si in cadrul acestui cult Il poti gasi pe Hristos, desi nici un ortodox virtuos nu ar accepta asa ceva?

Nu m-am nascut penti, dar sunt sigura ca stiu sa deosebesc pe Hristos de orice altceva in lumea asta. Nu ai cum sa-l confunzi, nu se compara cu nimic altceva.
Draga mea, nu sunt de acord cu tine! Eram sigura ca nu te-ai nascut penticostala si daca te stapanesti intr-atat ca sa nu lesini inseamna ca iti dai seama ca cei care sunt in transa si-au cam pierdut mintile... totusi ce te atrage sa ramai acolo? Tu spui ca niciun ortodox virtuos nu ar accepta asa ceva, dar ce este de acceptat? Nici tu penticostala fiind , nu accepti... "celui care i se pare ca sta, sa ia aminte sa nu cada"
Vechi 08.05.2010, 20:04:36
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Wink

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
eu am fost printre ei le-am vazut practicile si va spun ca nu e bine,am fost lo o rugaciune comuna si cind au picat in extaz toti in afara de mine ,mi-sa ridicat parul in cap se schimonoseau toti si se contorsionau ca cei stapiniti de duhuri rele chear astazi am vazut una[o femeie].uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare,alti hauiau,miraiau Dumnezeu mi-e martor la ce va spun dupa ce si-au revenit toti erau f.bucurosi si linistiti de parca nu a fost nimic.cel care ma dus acolo m-a intrebat:no ce parere ai?de frica sa nu patesc alta lam mintit am zis:nu am vazut si nu am simtit nimic ,a zis:nu se poate pe urma i-am spus sa ma scap de el: hai sa ascultam predica in acea adunare nu m-am mai dus.mai am si alte patanii dar poate alta data.
Auzi ma frate Gibi, pe topicul celalalt spuneai numai prostii dar aici esti incantator. Tu ai talent literar frate...
Nu te pot banui de minciuni pentru ca tu faci doar artificii oratorice si acestea sunt permise. Unul se numeste fabulatia.

Ar fi fain in episodul urmator sa ne vorbesti despre „schimbarea sangelui”.
Daca vei folosi si expresia „am vazut eu cu ochii mei!” o sa dea mai bine...
Vechi 08.05.2010, 20:08:07
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Noua nu ni se poate parea nimic fermecator in a cadea in transa, Doamne fereste!...insa penticostalilor in general cred ca li se pare ceva fermecator, mai exact de la Duhul Sfant, si nu doar fermecator.

Eu insa privesc lucrurile asa: un om constient e acelasi mai tot timpul, si nu timp de 5-10 minute, dupa 1 ora de stat linistit, cu zambetul pe fata...devine altul, dupa care redevine ce era inainte...si nu stie cum s-a maifestat in timpul ala.

De ce s-ar stramba unii in cele 5 minute, si s-ar controsiona...daca ei nu fac asta in mod normal?
Vechi 08.05.2010, 20:08:28
Senior Member

Implicit

Citat:
Draga mea, nu sunt de acord cu tine! Eram sigura ca nu te-ai nascut penticostala si daca te stapanesti intr-atat ca sa nu lesini inseamna ca iti dai seama ca cei care sunt in transa si-au cam pierdut mintile... totusi ce te atrage sa ramai acolo? Tu spui ca niciun ortodox virtuos nu ar accepta asa ceva, dar ce este de acceptat? Nici tu penticostala fiind , nu accepti...
Nu ma refeream la lesinul in biserica, ci in spatii inchise, neaerisite. Nu ai cum sa lesini in biserica la noi, e aerisit .

Nici un ortodox nu ar accepta ca Hristos este si in BP. Dar totusi este si asta ma atrage. Sunt fratii mei, Hristos m-a asezat intre ei si nu am nici un motiv sa-i parasesc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10