Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 09:47:20
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Ce argumente ai in ceea ce sustii?
discriminarea femeii fata de barbat..ar fi prima ..daca vrei amanunte dicutam cu constitutia pe masa.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 09:54:01
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
discriminarea femeii fata de barbat..ar fi prima ..daca vrei amanunte dicutam cu constitutia pe masa.
Bine... sa vedem. Arata-mi unde.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 10:02:16
Senior Member

Implicit

Citat:
Bine... sa vedem. Arata-mi unde.
Israelul nu are comstitutie
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic?
pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie..
deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate..
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 10:06:24
Senior Member

Implicit

Citat:
Israelul nu are comstitutie
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic?
pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie..
deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate..
Am sa-ti argumentez si eu de ce nu cred ca este adevarat ce spui tu.Iata o parere mai autorizata ca a mea sau a ta:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html

Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 10:10:55.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 10:18:14
Senior Member

Implicit

Citat:
Am sa-ti argumentez si eu de ce nu cred ca este adevarat ce spui tu.Iata o parere mai autorizata ca a mea sau a ta:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html
puerile argumente aduci ,ca de obicei .fara suparare ,nu esti un partener pe masura ..sa dicutam problema evreiasca:)

tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala..

esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu ..
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 10:34:07
Senior Member

Implicit

Citat:
puerile argumente aduci ,ca de obicei .fara suparare ,nu esti un partener pe masura ..sa dicutam problema evreiasca:)

tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala..

esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu ..
Mai pueril ar fi sa cred lucruri neadevarate despre evrei sau orice alta grupare din gura unui strain. Fara suparare... :)
Da, sunt indragostita de un evreu si numele lui este Yeshua.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:03:23
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Doriana ,se stie foarte bine ca sectele au aparut prin lucrarea celui rau in incercarea de a dezbina biserica ortodoxa.
Atata timp cat cel rau lucreaza acolo ,cum poate fi bine,cum imi pot gasi linistea ?
Mi se intampla sa trec acum cativa ani pe linga un SH din orasul meu tinut de niste sectanti.Am si intrat de cateva ori.
Puneau melodii cu continut religios pe muzica moderna.
Te rog sa ma crezi ca mi se facea rau si nu aveam putere sa mai stau.
Nu vad necesitatea de a ne ruga cu sectantii.
Sectantii sunt oameni, oamenii de langa noi, vecini, prieteni, colegi de serviciu si chiar membri de familie. Fiecare dintre ei reprezinta aproapele nostru pe care trebuie sa-l iubim ca pe noi insine si pe care, il iubim, ca doar ne este vecin, prieten, coleg sau frate de sange. Si ei ar trebui sa ne iubeasca pe noi, ortodocsii. Ca doar Domnul Hristos asa ne-a invatat si nu sa facem mai intai o selectie... Ca e bun, ca e rau, ca-i protestant sau ortodox, Domnul ne-a pus unii langa altii ca sa ne ajutam, sa ne sprijinim la greu. Cat despre rugaciune, dogma sau traditie, ei, aici e aici! Noua ortodocsilor ne lipseste rabdarea cu aproapele nostru caci daca am avea rabdare si dragoste mai profunda i-am putea aduce pe cei rataciti de la dreapta credinta, la Biserica noastra sfanta. Sa vina, deci daca nu au ceva impotriva, la noi, cu noi la biserica, la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu, adica la Rugaciune cu noi...
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:25:33
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:40:51
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Lacrimi, anna, rodica, pastrati ridicolul pentru voi, annajanette are nevoie de un medic bun, nu de babismele voastre. Dumnezeu o va ajuta sa-l gaseasca.
Iarta-ma ca intervin, dar am inteles ca are ceva probleme psihice sau cam asa ceva... Iar in cazurile acesta cred ca esti de acord cu mine, medicii sunt limitati. Ei pot prescrie ceva medicamente care au efect sedativ, care mai dau si dependenta. Sau poate recomanzi terapie la psiholog? Dar acelasi rol il are duhovnicul... Pentru bolile psihice care sunt rezultatul suferintelor sufletului cel mai bun Doctor este Dumnezeu, rugaciunea neincetata sub indrumarea duhovnicului.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:41:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.
Uite ca am venit. Sunt pe forum ortodox desi multora nu le place. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42