Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 14:32:47
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
I-AM CERUT LUI DUMNEZEU…
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi îndepărteze obișnuința. Dumnezeu a spus: NU. Nu Eu trebuie să ți-o îndepărtez, ci tu trebuie să renunți la ea.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-l vindece pe copilul meu handicapat. Dumnezeu a spus: NU. Spiritul său este întreg, iar corpul său este trecător.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea răbdare. Dumnezeu a spus: NU. Răbdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acordă, ea se învață.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea fericire. Dumnezeu a spus: NU. Eu îți dau binecuvântare; fericirea este în tine.
 I-am cerut lui Dumnezeu să mă scape de durere. Dumnezeu a spus: NU. Suferința te face să lași la o parte grijile lumești și te aduce aproape de Mine.
 I-am cerut lui Dumnezeu să crească spiritul meu. Dumnezeu a spus: NU. Tu trebuie să te crești pe tine însuți, dar Eu Mă voi îngriji ca să fii roditor.
 I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea să-mi încânte viața. Dumnezeu mi-a spus: NU. Eu ți-am dat viața, așa că poți să te bucuri de toate lucrurile.
 I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să-i iubesc pe alții, așa de mult cât mă iubește El pe mine. Dumnezeu a spus: - Ahhhhh… în sfârșit ți-a venit o idee bună.
Această zi este a ta, NU O RISIPI!!!

in aceeasi nota, alta versiune

I-am cerut lui Dumnezeu să fiu puternic si
Dumnezeu mi-a dat greutati pe care sale inving

I-am cerut să-mi dea înțelepciune si
Dumnezeu mi-a dat o grămadă de probleme să le rezolv.

I-am cerut prosperitate si
Dumnezeu mi-a dat forță și creier să muncesc

I-am cerut curaj si
Dumnezeu mi-a dat situații periculoase prin care să trec

I-am cerut răbdare si
Dumnezeu m-a pus în situații în care eram obligat să aștept

I-am cerut iubire si
Dumnezeu mi-a trimis semeni cu probleme pe care să-i ajut.

I-am cerut favoruri si
Dumnezeu mi-a dat oportunități.

N-am primit nimic din ce am cerut de la Dumnezeu dar am primit tot ce aveam nevoie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
prietenul meu mi-a cerut timp! flyaway9112002 Nunta 14 03.09.2009 09:16:57