![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domna/domnisoara
ref pct 1>nu toata lumea are sansa dvs de a alege unde sa lucreze.Unii sunt nevoiti sa mearga in cele mai indepartate colturi ale lumii.Cum sunt cei din Crucea Rosie. ref pct2>foarte multi oameni nu sunt ca dvs.ce spuneti este optiunea dvs personala.altii au alte optiuni.fiecare isi va sustine punctul de vedere.Daca v-ati fi nascut in Asia poate acum aparati cauza budhismului.Dar v-ati nascut aici.Ma intreb de ce Cel de Sus ne lasa pe toti sa ne nastem in locuri atat de diferite in loc sa ne nastem toti in acelasi loc,cu aceiasi religie,etc.Daca as sti raspunsul>as sti cum gandeste Cel de Sus>sincer>nu stiu asta dar se pare ca in fiecare secunda se naste/moare un om undeva pe acest glob.Suntem foarte diferiti si de mult timp se intimpla asta. ref pct3>faceti un sondaj,in viata reala,despre acest aspect>la cat timp 2 tineri in ziua de azi verifica religia celuilalt.Ce spuneti dvs nu spun ca este rau dar nu este de aplicabilitate generala.Este optiunea dvs personala.nu spun ca nu este corecta dar nu toata lumea procedeaza asa. ref pct4>cunosc familii mixte.oamenii sunt linistiti,la locul lor,copii sanatosi,o viata discreta si normala.Este ceva in neregula cu ei?Din ce vad eu>nu.Daca ei au consimtit asa>pot eu sa-i judec in locul Celui de Sus?Oare stiu eu cum vor fi ei judecati de Cel de Sus?Unii au renuntat ref pct5>treaba lu Romeo&Julieta este ca multi oamenii,cand iubesc,trec aproape peste orice.Si asta de o istorie intreaga.Ba unii au renuntat si la viata pentru asta.Nu am brevetat eu asta.Natura umana este deseori greu de inteles.Vor arde in Iad pt asta?Ar fi ciudat.Sa ajungi in iad pt ca ai iubit fara sa tii cont de nimic..chiar si la nivel lumesc.Este o parere personala>nu un adevar general valabil. ref pct6>sa stiti ca va inteleg pozitia in ciuda aparentelor.Daca dvs simtiti ca asta este bine>eu nu doresc sa va schimb parerea.Sunt multi care vor fi de acord cu dvs.Suntem altii care nu vom fi de acord cu dvs.Toti vom fi judecati asa ca fiecare sa faca cum crede si la final va afla daca a procedat corect sau nu. Nu va condamn doamna.Va rog,cu respect,sa luati act de faptul ca multi oameni procedeaza diferit.Atat si nimic mai mult.In rest voi spune precum Platon>,,He who love touches walks not in darkness".Va spune asta in calitate de sot si tata.Nu spune ce fel de familie.Nu are importanta. Cel de Sus sa fie alaturi de dvs |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
casatoria cu o persoana nebotezata | alecram | Nunta | 100 | 07.08.2011 03:36:10 |
Aceeasi religie sub alta forma? | ap2010 | Generalitati | 16 | 06.09.2010 21:15:45 |
Nasi ... de alta religie! | cdiasimi | Nunta | 51 | 09.02.2010 15:59:33 |
|