![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai ia sa vedem, daca ai practica parasutismul, atragandu-ti-se atentia ca prin constructie si rolul ei, parasuta principala este in general lipsita de securitate si ti s-ar recomanda si o parasuta secundara care datorita particularitatilor constructive este ceva mai sigura decat cea principala, fie ea sa zicem cu f. putin (ca sa-ti fac tie pe plac) dar in nici un caz infailibila cum iti place tie sa crezi ca este parasuta principala tu ce faci? In "intelepciunea" ta spui "nu mersi, pentru ca nu este 100% sigura, prefer sa sar doar cu asta care rational vorbind stiu cert ca este mult mai nesigura, dar am sa ma autosugestionez ca este foarte sigura si asa va fi?". Ia zii, daca cineva ar alege sa sara doar cu parasuta principala in baza unei astfel de logici, ai considera persoana respectiva intreaga la minte? Citat:
![]() Am spus/demonstrat doar ca martorul extern ( nu folosesc cuvantul obiectiv pentru a nu cadea in greseala de a confunda cu martor infailibil-obiectiv cum ai facut mai sus) este absolut necesar pentru o judecata obiectiva. Last edited by AlinB; 12.05.2010 at 00:03:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce tu nu faci. Nici fata de preot (pastor sa zicem) nici fata de tovarasii de credinta, cum se practica in primele veacuri. "Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. " (Iacov 5:16) Asa ca atunci cand tu nu faci asta, de fapt nu ai incredere in Dumnezeu ci ignori pe Dumnezeu ignorand si rastalmacind Scriptura. Last edited by AlinB; 12.05.2010 at 12:59:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fii linistit ca am fost si eu la marturisire , insa daca pacatuiesc si nu am la cine marturisi nu voi sta cu pacatele peste mine si I le voi marturisi imediat Domnului. In El pot avea incredere ca e un martor obiectiv si ca este oricand langa mine sa ma asculte si sa ma ierte daca ma pocaiesc .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@ doriana &alinB pana la urma cum ati rezolvat dilema cu parasuta? sau a ramas in aer? ca pe mine m-ati pierdut pe drum si tot nu mi-e clar cum poti avea incredere totala in propria constiinta ( da, stiu, e glasul lui Dumnezeu in om) in viata de acum, cand ea de fapt, in starea cazuta in care suntem, e un fel de complice la pacat atunci cand aplicam mai mult sau mai putin constient tot felul de tehnici subversive de autoamagire prin care o inabusim si anesteziem? va propun o dilema asemanatoare, poate ne mai vin idei. desi nu de idei ducem lipsa, ci tocmai de renuntarea la propriile idei so-called "briliante" (parerea mea) pe un alt topic: "Voi ce ati fi facut?" poate treceti pe acolo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si iata una dintre cele mai frumoase instructiuni cuprinse in Cuvantul Sau: "De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaște despre învățătura aceasta dacă este de la Dumnezeu ." Ioan 7: 17 Cheia este sa doresti sa cunosti Adevarul. Daca nu-ti doresti asta, nu te va putea lumina nici cea mai inteleapta minte , nici cel mai duhovnicesc om posibil. Insa daca tu cauti Adevarul cu sinceritate, e posibil sa mai gresesti si sa dai in gropi, dar Dumnezeu iti garanteaza la final reusita.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|