![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci Domnul a replicat satanei că nu este suficient să te închini Tatălui în timp ce slujești poftelor celor rele ci trebuie să și asculți de Dumnezeu adică să-i fi credincios, căci în Duh și în Adevăr sunt închinătorii care sunt pe placul Tatălui, adică în Iubire și Smerenie și nu în trufia și fala vremelnică a „vieții” de sub soare. Deci nu este vorba de mândrie căci am spus că mărimea lor mai mult decât Moise și Ilie și Noe și Avraam vine din Darul mult mai mare dat celor din urmă de către Dumnezeu, căci ei sunt mai mici și sunt cei din urmă și de aceea sunt ei printre cei dintâi, căci mulți dintre cei din urmă vor fi cei dintâi și mulți dintre cei dintâi vor fi cei de pe urmă. Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 20:12:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum o fac? In Duh si in Adevar, dar cum? Ce inseamna in Duh si in Adevar? Poftele cele rele care sunt? Cine ( cum sunt cei care) se inchina la mamona? Este mindrie pentru ca daca sunt cei alesi, nu ei insisi se ridica in slava, ci slava le-o da Dumnezeu si slava lui Dumnezeu ei aduc, nu se slavesc pe ei insisi. Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 20:18:43. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Deci Domnul a replicat satanei că nu este suficient să te închini Tatălui în timp ce slujești poftelor celor rele ci trebuie să și asculți de Dumnezeu adică să-i fi credincios, căci în Duh și în Adevăr sunt închinătorii care sunt pe placul Tatălui, adică în Iubire și Smerenie și nu în trufia și fala vremelnică a „vieții” de sub soare. Deci nu este vorba de mândrie căci am spus că mărimea lor mai mult decât Moise și Ilie și Noe și Avraam vine din Darul mult mai mare dat celor din urmă de către Dumnezeu, căci ei sunt mai mici și sunt cei din urmă și de aceea sunt ei printre cei dintâi, căci mulți dintre cei din urmă vor fi cei dintâi și mulți dintre cei dintâi vor fi cei de pe urmă. Citat:
Pui atâtea întrebări contrazicătoare că nu știu ce să-ți răspund, și nu ți-am spus să nu te miri... Simplu. (așa fac voia lui Dumnezeu) Iar cei ce slujesc lui mamona sunt cei ce se închină la satana. Citat:
Deci vezi ți-ai știut răspunde fără să vrei, deci nu trebuie să mă întrebi pe mine căci nu știu eu prea bine Adevărul ci Cuvântul lui Dumnezeu. Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 20:29:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si te rog, nu atribui vorbele spuse de mine Angelicai! În prealabil postat de AngelicaKroner Fac cei alesi voia lui Dumnezeu? Cum o fac? Cine ( cum sunt cei care) se inchina la mamona? iarta-ma pentru tonul vorbelor mele, nu vreau sa-ti ranesc sufletul, ca mi-e drag. Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 20:34:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi sensul este că ei sunt și vor fi mai mult decât aceia căci este Cuvântul lui Dumnezeu cu ei mai mult ca și cu aceia, deci în Ceruri sunt ei mai mult și nu pe pământ, și nu fiindcă au râvnit ei la bogățiile și împărățiile de sub soare, căci n-au râvnit ci le-au dăruit săracilor averile lor, deci ei nu se închină diavolului și nu slujesc lui mamona, ca să se ispitească pentru deșertăciuni din duhul minciunii măririi de sine, căci au lepădat poftele și „fericirile” cele din gLume. Deci Domnul a replicat satanei că nu este suficient să te închini Tatălui în timp ce slujești poftelor celor rele ci trebuie să și asculți de Dumnezeu adică să-i fi credincios, căci în Duh și în Adevăr sunt închinătorii care sunt pe placul Tatălui, adică în Iubire și Smerenie și nu în trufia și fala vremelnică a „vieții” de sub soare. Deci nu este vorba de mândrie căci am spus că mărimea lor mai mult decât Moise și Ilie și Noe și Avraam vine din Darul mult mai mare dat celor din urmă de către Dumnezeu, căci ei sunt mai mici și sunt cei din urmă și de aceea sunt ei printre cei dintâi, căci mulți dintre cei din urmă vor fi cei dintâi și mulți dintre cei dintâi vor fi cei de pe urmă. Citat:
Simplu. (așa fac cei aleși voia lui Dumnezeu) Iar cei ce slujesc lui mamona sunt cei ce se închină la satana. Păi tocmai asta e, dragă Maria Luisa, cine nu ia în deșert numele Domnului aceia se smeresc și iau aminte știind că Adevărul nu este la voia întâmplării. Vezi ți-a știut ea răspunde și și-a răspuns și ei, deci ți s-a răspuns dragă AngelicaKroner, de sus fără să te forțezi cu mii de întrebări deci nu trebuie să mă întrebi pe mine căci nu știu eu prea bine Adevărul ci Cuvântul lui Dumnezeu este, și iată că e foarte simplu de aflat răspunsul. Citat:
Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 20:50:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar totuși care e întrebarea și nu întrebările... că doar era vorba despre sfânta Duminică și după chipul ei, sfântul Luni, sfântul Miercuri și sfânta Vineri care suferă ei de la atâtea răni câte le fac lor oamenii uituci și apoi nemulțumiți Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 21:04:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta nu poate să-ți dea dreptul ca să judeci pe proorocii și trimișii lui Dumnezeu, ci mai degrabă ar trebui să-i primești și să-i cinstești exact așa ca și cum L-ai primi pe Dumnezeu... că defapt chiar pe El Îl primești și nu pe altcineva căci este scris despre ei : „cine vă primește pe voi pe Mine mă primește și cine mă primește pe Mine Îl primește pe Cel Carele M-a trimis pe Mine” Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 21:16:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca Dumnezeu a dat fiecaruia dintre noi cate un raspuns azi . Multumesc! :) Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 22:44:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
6 Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie, 7 Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos. 8 Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema! 9 Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit – să fie anatema! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|