Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2010, 14:15:28
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daca nu-ti este cu suparare, as vreau sa te intreb ce parere ai despre ceea ce spun parintii ortodoxiei privind dezvaluirile, daca pot spune asa, referitoare la viata duhovniceasca, la stadiul ei, la toate acele daruri pe care le primim de la Dumnezeu. Pentru ca, spun parintii, acele daruri se pierd atunci cand vorbesti despre ele; nu spun ca sunt iremediabil pierdute, dar se pierd temporar, iar revenirea nu este intotdeauna usoara. Dupa ce tocmai ai recuperat un bun pierdut din nebagare de seama, mi-i greu a crede ca poti fi atat de nechibzuit incat sa repeti povestea.

Si, ar mai fi ceva care mi-e neclar, fireste, daca doresti si poti sa ma lamuresti:Intr-unul din interviurile sale, K.Kenneth vorbeste despre diavol spunand ca de la inceput si pana acum el nu s-a schimbat, este acelasi. Eu am inteles din context ca nu si-a schimbat modul de abordare. Insa, stiu din scrierile parintilor rasariteni ca in functie de starea omului, de evolutia lui dpdv spiritual, demonii care-l viziteaza difera. Cum crezi ca se poate interpreta acest lucru?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06