14.05.2010, 22:54:40
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 10.12.2009
|
|
Citat:
În prealabil postat de adimirea
Mă iertați din nou pentru tonul agresiv, mi-a părut rău pentru el.
Credința este o dictatură, mă iertați, dar în aceasta privință sunt 100% sigur.
Este Dictatura lui Dumnezeu. Nu te joci de-a "libertatea" aici.
Libertatea este un concept fals, creat de oameni sub influența celui rău.
Nu "doar exprimă ceea ce cred ei" ci terfelesc credința și pe Hristos Dumnezeu. Care Hristos, este Dictatorul meu; Nu înțeleg ce vă este atât de neclar.
Ați spus "Din cate vad, ei nu au atacat pe nimeni, doar exprima ceea ce cred ei."
Cum adică nu au atacat pe nimeni? Au atacat pe însuși Hristos, și fac asta de ani de zile pe acest forum.
Eu unul m-am cam săturat de ideile lor agresive "sunteți proști"; "nu sunteți raționali"; "sunteți fanatici".
Majoritatea probabil sunt la o vârstă fragedă și din teribilism, plus faptul că "e la modă" atacă credința; în plus au și nesimțirea cruntă să o faca pe un forum creștin ortodox.
M-am săturat de cei care spun "e părerea mea";"îmi expun punctul de vedere". Aceste lucruri au apărut în lume datorita umanismului, revoluției franceze, care pe lângă cunoscutul slogan
"libertate, egalitate, fraternitate" avea un altul, mult mai elocvent
"cu mațele ultimului popă vom spânzura ultimul rege".
De atunci, de când lumea a hotărât ca nu-L mai vrea pe Hristos Dumnezeu, pe Tatăl Si pe Duhul Sfânt, ne aflăm într-un continuu declin.
|
Dumnezeu a lasat omului liberul arbitru. Credinta este o libertate: libertatea de a crede . Un sfant parinte necunoscut, tatal meu, mi-a spus cand eram mai mica ca " dragoste cu de-a sila nu se poate". Cand am crescut mai mare am inteles ca avea dreptate. La fel, Dumnezeu vrea sa-L iubim si ne-a lasat aceasta libertate, nu cred ca e cazul ca dvs sa impuneti altceva cuiva. :)
|