Citat:
În prealabil postat de anna21
Iar n-ai vazut restul postarii? Raspunde intai la aceea.
Cum procedez eu?
Aici nu stiu daca vei reusi sa intelegi ce am de spus, dar hai sa incerc, pt ca daca vei intelege, va fi un breakthrough.
Eu (si alti ortodocsi) am ca sistem de referinta si intelegere a realitatii Sf. Scriptura, Sf. Traditie si duhovnicul.. La acestea ne raportam.
Dar tu? Tu ai un sistem de referinta? Care? Ca refuzi sa spui ce credinta ai!
Si daca nu stim cine esti de ce te-am crede? Ca vorbesti din Biblie? (nici macar aceea din care citezi nu este versiunea acceptata de Biserica Ortodoxa) Si dracii stiu sa dea citate din VT.. deci nu este un argument ca trebuie sa te credem.
Pe scurt: esti o fiinta care isi ascunde apartenenta religioasa, da citate din Biblia protestanta si vorbeste despre o iubire fara de Hristos si un Dumnezeu fara nume (asa ai spus pe alt thread, nu te mai citez).
Ei bine, aceasta nu este credinta noastra si nu avem de ce sa te ascultam.
(PS. jidan provine din yid, yidden care inseamna evreu in yiddish... deci? orice alte presupuneri iti apartin. Ma intreb daca vom trai timpul in care chemarea numelui lui Iisus Hristos va ajunge a fi o ofensa pentru unii!)
|
In momentul in care aduci acuzatii, trebuie sa aduci si dovezi.
Am mai spus si-n alte dati care este credinta mea. In ceea ce am spus, mi-am exprimat credinta. Biblia protestanta nu este tot biblie? Am citat si din cea ortodoxa. Vreau te rog sa-mi arati unde am citat din biblia protestanta si care este diferenta (in citatul meu) fata de cea ortodoxa. Vroiam sa nu mai intru in discutii inutile, ca am senzatia ca vorbesc degeaba. Nu inteleg de ce ma tot provoci...
In contextele folosite de voi, cuvantul este pentru a jigni, hai sa nu ne invartim aiurea in jurul cozii, ca n-are rost.