![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Minuni din lumea neoprotestanta. Mi-a placut tare mult:
http://www.crestinortodox.ro/diverse/false-minuni-119049.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() PS...din cate stiu martorii nu accepta minunile si nu cred in ele...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dau un sfat prietenesc: nu-ti strica stilul! Minunea pe care ne-ai dat-o nu e din lumea neoprotestanta ci din lumea excrocilor, dupa cum bine se subliniaza in articol. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Gabriela, istorioara a fost scrisa doar pentru distractie nu pentru a trage concluzii pe baza ei.
Sper ca nu crezi ca este o poveste adevarata. Daca autorul ei a vrut ca noi sa o luam de buna ar fi trebuit sa se informeze mai intai. Martorii lui Iehova NU cred ca Dumnezeu mai vindeca astazi oameni in urma rugaciunilor. Poti citi aici pozitia lor oficiala. Eeeh, daca ar fi scris „un penticostal” sau „un carismatic” altfel ar fi sunat povestea... Last edited by penticostalulmantuibil; 18.05.2010 at 18:28:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mda, din cate stiti voi orice spunem sau cunoastem noi despree sectele voastre sunt minciuni...de ce sa mai cercetam, de ce sa mai citim...daca va avem pe voi, singurii care ne spun adevarul? Deci sa mai cercetam, sa mai cautam, sa mai aflam...sau deloc?
|
|||
|
|||
![]()
Pentru inceput e bine sa fii onesta , sa accepti adevarul si sa nu mai continui sa faci pe animatoarea.
![]() Dupa ce le-ai facut pe astea revenim cu alte instructiuni... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer eu scuze pentru reactia ta, cam nedemna de o crestina daruita, si mantuita chiar... ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|