![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
va rog rugati-va si pentru mine
va multumesc anticipat mihai alexandru |
|
|||
|
|||
![]()
Fii linistit mihai alexandru,ca se vor ruga pentru toti din forum,si pentru tara,totul se va rezolva.Doar trebuie sa asteptam...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne! Anca-Mihaela |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mult succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Puteai folosi mai bine timpul in care i-ai combatut ; eventual puteai spune si tu cateva rugaciuni. Am fi avut toti de castigat, inclusiv tu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca ,scopul acestui forum este sa ne intarim in credinta ortodoxa. Daca cumva acest forum te va face sa vii la credinta ortodoxa m-as bucura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am zis si da-mi voie te rog sa repet: nu noi facem minunea, ci Dumnezeu. Noi nu avem motiv nici de lauda, nici de mandrie. Cine vrea sa participe la rugaciune in aceste conditii, e binevenit. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dorina , draga Anca , sunt alaturi de acest grup de rugaciune , dar asa cum i-am scris ( cred ) lui Dorina , nu particip in mod direct la programul acestui grup , intru cat am programul meu strict de rugaciune printre care si citirea unei catisme zilnic din Psaltira lui David si din Psaltira Maicii Domnului . Deci va rog considerati si aceasta o participare indirecta a mea la aceasta frumoasa si de folos initiativa . Doamne ajuta !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, eram sigura ca nu stai de parte de grupul de rugaciune; si sper ca mai sunt multi ca si tine, care se roaga cu noi. Asa ne dam seama ce inseamna ca suntem cu totii ai lui Hristos.
Multa sanatate tuturor si toate cele bune. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 286 | 11.03.2024 04:41:48 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 12:48:47 |
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 18:45:34 |
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 08.10.2009 23:35:55 |
|