![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre penticostali tu nu ai nici o sansa sa cercetezi sau sa afli ceva, Andrusca, iarta-ma ca iti spun. Ca sa cercetezi ceva trebuie mai intai sa elimini prejudecatile si preconceptiile tale cu privire la obiectul studiat. Iar observatia mea este ca tu nu poti la momentul actual sa faci asa ceva. Cred ca incerci, cred ca doresti sa afli dar nu esti inca pregatita sa accepti realitatea. Prea multa vreme ai gandit negativ cu privire la ei, ai vazut prea multe filme, ai citit prea multe scrieri veninoase. Asta e parerea mea sincera. Dar... este vreme... si chiar daca crezi eronat in aceasta directie nu e nici o mare catastrofa. In ceea ce-i priveste pe Martori, sa mai fac totusi o incercare: Am afirmat si repet: Martorii lui Iehova NU cred ca Dumnezeu mai vindeca si astazi. Nu este o supozitie a mea, este pozitia lor oficiala pe saitul lor oficial. Uite aici si aici. Daca nici astfel de argumente pe tine nu te conving, daca si o astfel de chestiune o pui sub semnul intrebarii...ce te-ar putea convinge? Last edited by penticostalulmantuibil; 18.05.2010 at 22:17:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai inteles. Nu se pune problema ca eu nu as fi de acord cu ceea ce scrie in unele lucrari bisericesti. Problema este ca se scriu minciuni evidente (care se bazeaza pe nestiinta si creduliatatea multora - adica a enoriasilor cititori). Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi nu inteleg ce vrei sa spui, concret: ca preotul ala a inventat povestea, si ca de fapt nu a fost niciodata in gara, nu a condus nicio ruda, nu a vazut nici un grup de iehovisti, si ca nici un altul nu a vazut scena respectiva? Sau...nu erau iehovisti, dar era alta denominatiune...care crede in minuni, care? Nu exista astfel de actiuni NP pubilce, de nicio culoare...sau ma rog, spune tot ce e de spus, nu...nu e, ca si cum asta inseamna ca oferi un argument! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ce am patit cu un penticostal care spunea ca are darul vindecarilor totul s-a petrecut la intreprinderea la care imi duceam veacu si unde sectari vinatori umblau cu scafirliile incinse doar doar vor putea sa converteasca vriun biet nestiutor.pe la atelierul nostru tot venea un penticostal asa constant si facea mici tentative de evanghelizare.intr-o buna zi ii zic:daca crezi ca ai darul vindecarilor poti sa o demonstrezi?el:da cum sa nu, atunci nu imi ramine decit sa probam ca Toma zic eu.ca sa nu fim luati in ris de auditoriu ne retragem undeva pe un hol mai deoparte ii spun ca am sinuzita o nimic mai simplu spune el pune miinile la mine pe cap si incepe rugaciunea un amestec de vorbe rominesti printre care sau strecurat in cascade vorbe latine multe fiind cunoscute de mine dar care nu aveau nici o legatura cu rugaciunea propriu-zisa totul a facut cu ochii inchisi.dupa ce s-a racorit de fierbintiala care la cuprins imi spune cu voce calma ti-am vazut acel punct de infectie care acum nu mai e.din primul moment am stiut ca e pe dinafara deoarece mai nainte cu ceva timp imi facusem un tomograf infectia arata ca un soare cu raze spre virful capului.ce a urmat a fost un dezastru ma durea capul ingrizitor chear de a doua zi,dupa citeva zile vine sectarul cu o figura de biruitor ma intreaba: no cum ii iam zis stai sa imi aduc sa iti platesc pentru binele ce mi-ai facut si merg la magazie unde i-am pregatit un ciumag sanatos sa il dau pe circa[spate]dar a fost avertizat de colegi ce plata va primi si o taiat-o la goana deoare-ce nu a simtit necesar darul meu de atuncia nu ne-a mai onorat cu prezenta iar eu am urmat un tratament combinat de presopunctura cu medicatie lamurindu-ma pe viu de ce pot face laudarosii-mincinosi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog sa imi spui, ce mi-ai putea spune ( sau ce ai putea spune sufletului tau) daca ai afla fix despre acelasi incident...de la inca alte 10 persoane care au vazut cu ochii lor toate cele intamplate?
|
|||
|
|||
![]()
Dar in ceea ce povesteste maestrul "gibilan" crezi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am inteles-o pe asta cu "datul peste cap a ceea ce stiati si voi" (adica tu si ceilalti ca tine). Din cate inteleg, voi nu stiti prea multe despre altii (care sa fie date peste cap). Mai mult scorniti. Citat:
Intrebarea ta nu-si are locul aici. Poate isi are doar rostul (acela de a indrepta discutia pe un alt fir). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tu zici: e imposibil, eu sunt sigura ca e altfel, povestea zice altceva. Citat:
Dar ceva nu are sens in ea. In epilog descoperim ca tipii erau niste excroci. Dar... nu o faceau pentru bani. Atunci pentru ce? Prozelitism... Metoda descrisa SUB NICI O FORMA nu face parte din tehnicile martorilor. Ei au alte proceduri, le stim cu totii. Si este foarte clar: nici nu cred in „minunile„ de felul respectiv. Daca autorul zicea ca excrocul era penticostal sau ca voia sa obtina bani, il credeam. Dar asa, povestea lui e doar distractiva. Oare chiar nu se pot observa aceste aspecte atat de evidente? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da normal....cum sa nu? De ce?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|