![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu-i tarziu, inca mai ai sanse. Deci, atunci cand vorbesti despre un grup de oameni gandeste-te ca ei sunt diferiti. Stii, a venit intr-o zi Filip a la Natanael și i-a zis: ,,Noi am găsit pe Hristos: Iisus din Nazaret, fiul lui Iosif. Natanael, cu emfaza i-a raspuns: ,,Poate ieși ceva bun din Nazaret?`` Prostii dintr-astea face omul care generalizeaza. Dupa felul plin de mandrie in care scrii, se pare ca tu nu ai stiut-o niciodata. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu zic ca daca am fi undeva in afara nostra si ne-am vedea sufletele intinate de pacate, acest lucru ar fi ca un dus cu apa rece; ar fi momentul trezirii noastre si inceputul luptei cu ispitele. Pentru ca toti pacatuim, intr-un fel sau altul; cine spune ca nu are pacat, greseste amarnic.
Har si pace.
|
||||
|
||||
|
Citat:
NU ASTEA SUNT ETICHETELE SECTEI VOASTRE? NU DE FIECARE DATĂ CÂND BOSCORODIȚI ÎN LIMBI SPUNEȚI ÎN "SMERENIA" VOASTRĂ CĂ VOI V-AȚI ÎNVREDNICIT "SĂ FIȚI CERCETAȚI DE DUHUL"? Astea sunt etichetele penticostalilor. D-ta dacă nu crezi că ești vrednic "să fii crecetat de Duhul Sfânt" de ce mai duci la "biserică" la penticostali? De ce nu te duci la altă grupare neo-protestantă? Citat:
|
|||
|
|||
|
Ovidiu nu pot sa nu pun stampila aprobat pe ceia ce ai scris mi se pare postarea ta ca timbru pe scrisoare felicitari nota 10+
|
|
|
|||
|
|||
|
Ovidiu, inlocuieste termenul "boscoroditi" cu alta expresie. Probabil stii care este originea termenului "boscorodeala" si ce semnificatie are in istoria bisericii ortodoxe din Romania.
|
|
|
|||
|
|||
|
E un fel de a vorbi de funie in casa spanzuratului :)
Dar nu e nici o problema: maestrul Gibi stampileaza |
|
|
|||
|
|||
|
bolboroseli frate!!!.
|
|
|
|||
|
|||
|
mai dar voi va legati pina la urma si de virgule tineti-va de ele frate asta e chear problema voastra.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 14:35:20 |
| Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 14:01:53 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|