![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, Cristi, dar am vazut ca m-ai citat pentru a posta cuvintele Parintelui si sunt putin nedumerita... sau nu am inteles eu bine?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tot sunt nedumerita...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa ce ne va judeca Dumnezeu ? . . . La cele spuse , am adaugat o invatatura a Parintelui Arsenie Boca , pentru ca acea familie ce nu va fi intemeiata pe TAINA , se afla in pacat mare . . . , in afara Legii si Cuvantului lui Dumnezeu ! Deci si dupa asta ne va judeca Dumnezeu ! Nu ?
|
||||
|
||||
![]()
Te sustin itrutotul!!!Sunt de aceeasi parere si nici nu concep o relatie dintre un barbat si o femeie in afara casatoriei. Este un foarte mare pacat!!! Este randul meu sa -ti cer iertare pentru neintelegere!!!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? | Petre. | Pocainta | 31 | 21.06.2012 17:27:24 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
despre dreptul divin al regelui de a conduce | mihailt | Generalitati | 1 | 04.04.2009 04:22:50 |
Cum recunoastem un semn divin? | Dan.22 | Generalitati | 5 | 08.01.2009 22:56:10 |
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului | Laurentiu | Generalitati | 18 | 11.06.2008 20:50:22 |
|