Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 12:26:36
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Legalizarea homosexualitatii in Romania ??? Ce-ar mai fi facut mai Tepes, Stefan, Mihai si ceilalti eroi ai neamului nostru daca ar fi vazut ce se intampla in ziua de azi ??
Oo, da..ce de mari eroi...criminali, betivi, afemeiati etc. Luau copii de acasa si ii duceau la razboi, adica la moarte. Cat despre Tepes, in zilele noastre locul lui ar fi intr-un ospiciu. Noroc cu 1848 ca i-au trezit din anonimat pe "marii eroi", ca, na, trebuie sa avem si noi istorie....In rest, cred ca ar trebui mai degraba sa multumim geografiei, ca daca nu era Dunarea poate ca vorbeam turceste azi, cu toti vitejii lui Stefan...

Citat:
Dar cand iesi tata in strada rujat cu strampi peste picioare paroase, atunci ne va preocupa pe toti aceasta problema.
De ce sa ne preocupe pe toti stilul vestimentar al unui om? Cu ce ne afecteaza el pe noi ca poarta ciorapi si e rujat? Ne agreseaza, ne bate, ne raneste in vreun fel? Nu-ti convine, nu il bagi in seama, simplu.

Iar cat despre pervetirea copiilor, hai sa fim seriosi, homosexualitatea nu este o boala, care apare la un moment dat in viata si dispare apoi sau te vindeci de ea, nu! Te nasti cu ea sau nu. Daca o ai in ADN, devii homosexual, daca nu, nu. Copilul tau iti va pune multe intrebari incomode, cum zicea si konijiro, nu e mare chestie sa ii explici ca acei oameni au alt stil de viata care pe tine nu te afecteaza cu nimic, asa cum stilul tau de viata nu ii afecteaza pe ei. Asta inseamna o societate evoluata, in care oamenii de diferite nationalitati, etnii, religii, orientari se respecta reciproc si traiesc linistiti impreuna, fara sa isi dea unul altuia in cap pentru chestiuni strict personale.
Si daca copilul are o atractie pentru persoane de acelasi sex, asta nu o sa il opreasca niciodata de la a deveni homosexual, cu toate invataturile, cartile crestine, predicile, amenintarile, sau ce ai de gand sa ii mai faci. Sa zicem ca o perioada de timp si-ar putea refula sentimentele, dar asta nu tine o viata, pentru ca omul nu se schimba. Cel mai bine pentru el este sa se accepte asa cum este si sa incerce sa duca o viata demna si implinita, fara a fi exclus din societate, iar pentru restul oamenilor, sa accepte realitatea asa cum este, nu cum ar vrea ei sa fie.
Cat despre adoptii, cred ca e mai bine pentru un copil sa traiasca intre 2 oameni care se inteleg, se iubesc si se respecta, in care i se asigura necesitatile unui trai civilizat, o educatie, un start in viata, decat intr-un orfelinat din care iese abuzat fizic si psihic, fara niciun fel de resurse, sprijin, educatie, de unde poate ajunge sa ingroase randurile drogatilor si oamenilor strazii...
Revenind, sunt multi homosexuali, au existat dintotdeauna, din antichitate si pana astazi, unii se exprima, altii nu, au fost si sunt chiar si printre preoti si calugari, noroc ca astazi sunt camere de filmat minuscule, ca in evul mediu nu stia nimeni ce se intampla prin chiliile lor...asa ca hai sa lasam ipocrizia deoparte! Fiecare face ce vrea cu viata lui, asa ca sa ne vedem fiecare de ale noastre, in dormitorul, patul, ograda noastra, sunt alte probleme serioase cu care sa ne pierdem timpul...

Citat:
Pacatul asta este urat foarte foarte mult de catre Domnul nostru, doar citeste ce s-a intamplat cu amaratii din Sodoma.
Pai tocmai, lasa-l pe el sa judece. Nu judeca pentru a nu fi tu judecat.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 14:04:30
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
De ce sa ne preocupe pe toti stilul vestimentar al unui om? Cu ce ne afecteaza el pe noi ca poarta ciorapi si e rujat? Ne agreseaza, ne bate, ne raneste in vreun fel? Nu-ti convine, nu il bagi in seama, simplu.
Dar de ce nu ne-ar preocupa? Nu exista numai agresivitate fizica, exista si agresivitate vizuala. E greu sa nu bagi in seama un barbat in ciorapi si rujat :)
Dupa mine homosexualismul ridica doua probleme: una de gust si alta de legalitate.
Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada si de ce lumea obisnuita aduce numai argumente teologice, in primul rind vazind ca argumentele teologice nu mai au nici un succes in ziua de azi.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 14:54:52
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
de ce lumea obisnuita aduce numai argumente teologice, in primul rind vazind ca argumentele teologice nu mai au nici un succes in ziua de azi.
tocmai cum tu spui topcat - lumea obisnuita - marea majoritate a lumii este simpla in gandire (obisnuita) nu toti pot aduce argumente stiintifice sau ma rog medicale dar asta nu inseamna ca ele nu exist..nu Dumnezeu sa indepartat de oameni ci oamenii de Dumnezeu si asa argumentele nu mai au nici un succes pentru ca majoritatea oamenilor ajuns sa zica binelui - rau si raului - bine..Hristos acelasi a ramas si va ramane..si ieri si azi si maine..

Last edited by fall3n; 28.05.2010 at 14:56:57.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 15:00:54
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
tocmai cum tu spui topcat - lumea obisnuita - marea majoritate a lumii este simpla in gandire (obisnuita) nu toti pot aduce argumente stiintifice sau ma rog medicale dar asta nu inseamna ca ele nu exist..nu Dumnezeu sa indepartat de oameni ci oamenii de Dumnezeu si asa argumentele nu mai au nici un succes pentru ca majoritatea oamenilor ajuns sa zica binelui - rau si raului - bine..Hristos acelasi a ramas si va ramane..si ieri si azi si maine..
Eu unul nu am vazut argumente rationale nereligioase aduse la vedere.
Nu mai au succes pentru ca se bazeaza pe ceva foarte neverosimil, din ce in ce mai neverosimil.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 15:19:16
fall3n fall3n is offline
Member

Implicit chiar crezi ca este nevoie de un argument rational pentru asa ceva ?

Citat:
Eu unul nu am vazut argumente rationale nereligioase aduse la vedere.
Nu mai au succes pentru ca se bazeaza pe ceva foarte neverosimil, din ce in ce mai neverosimil.
chiar crezi ca este nevoie de un argument rational pentru asa ceva ? imi poti spune si mie ce anume ii lipseste acelei persoane sau unei femei (cazul unui barbat) de se uita la alt barbat ? e clar ca undeva este o greseala, undeva este ceva anormal nu neaparat ca o zice Sf Scriptura..din moment ce argumentele sunt cele mai multe teologice tocmai de aceea au succes pentru unii (cei obisnuiti) iar pentru cei nemultumiti si indoielnici exista argumente medicale..asa ca medicina si teologia spun acelasi lucru : nu este ceva normal a fii homosexual..noi pe cine sa credem daca amandoua spun acelasi lucru ?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 15:39:01
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
chiar crezi ca este nevoie de un argument rational pentru asa ceva ? imi poti spune si mie ce anume ii lipseste acelei persoane sau unei femei (cazul unui barbat) de se uita la alt barbat ? e clar ca undeva este o greseala, undeva este ceva anormal nu neaparat ca o zice Sf Scriptura..din moment ce argumentele sunt cele mai multe teologice tocmai de aceea au succes pentru unii (cei obisnuiti) iar pentru cei nemultumiti si indoielnici exista argumente medicale..asa ca medicina si teologia spun acelasi lucru : nu este ceva normal a fii homosexual..noi pe cine sa credem daca amandoua spun acelasi lucru ?
E o greseala numai din punctul de vedere al omului mediu.
Ar fi fost o greseala, intr-adevar, daca ar fi fost creat de un creator inteligent sau daca ar aparea ca urmare a vreunei mutatii cauzate de om.
Nu e cazul homosexualitatii, care apare in mod natural in natura.
Dar nu tot ceea ce apare in mod natural trebuie neaparat sa umble pe strada.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 15:51:46
fall3n fall3n is offline
Member

Wink

Citat:
E o greseala numai din punctul de vedere al omului mediu.
Ar fi fost o greseala, intr-adevar, daca ar fi fost creat de un creator inteligent sau daca ar aparea ca urmare a vreunei mutatii cauzate de om.
Nu e cazul homosexualitatii, care apare in mod natural in natura.
Dar nu tot ceea ce apare in mod natural trebuie neaparat sa umble pe strada.
Si daca omul mediu crede asa ceva sunt tare interesat ce crede omul mare/avansat (banuiesc ca e si intreg la minte) in acest caz ! spui ca homosexualitatea apare in mod natural in natura...poti sa exemplifici ? sau am inteles eu gresit ?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 15:25:20
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada si de ce lumea obisnuita aduce numai argumente teologice, in primul rind vazind ca argumentele teologice nu mai au nici un succes in ziua de azi.
Fiecare lupta cu ce are. Unul cu argumente teologice, altul cu argumente din legi, etc. Important este sa nu se creada ca homosexualitatea este ceva firesc.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:00:21
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
Dar de ce nu ne-ar preocupa? Nu exista numai agresivitate fizica, exista si agresivitate vizuala. E greu sa nu bagi in seama un barbat in ciorapi si rujat :)
Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...

Citat:
Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada
Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 16:08:21
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Inteleg ca si oamenii handicapati sau cu pielea de alta culoare te agreseaza vizual...
Nu
Dar nu pot sa nu recunosc ca nu e cazul unui barbat in ciorapi de dama. Asa cum m-ar agresa vizual un om care umbla in chiloti pe strada

Citat:
Nu toti homosexualii au o prezenta stridenta, de fapt, foarte putini, si oricum ti se pare mai agresiv un barbat deghizat in femeie decat unul inarmat cu un ak 47?
Eu vorbesc de cei cu prezenta stridenta (sa nu-i uitam pe cei care cer anumite drepturi legale, dar asta e alta poveste).
Nu mi se pare mai agresiv vizual, sint destui militari cu ak47, si eu aveam un ak47 la un moment dat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! cristiboss56 Pocainta 4 01.08.2013 19:22:30
Marsul pentru viata ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 3 20.03.2012 20:22:39
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 48 04.02.2012 22:25:19
Marsul Distrugatorului eodor nastasa Generalitati 11 19.04.2010 21:04:37