![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
"Ce ma-ntrebi pe mine? Eu sunt academician". Sau "o sa te auda colegii mei, intelectualii!"
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
probabil ca in aceasta discutie nu am inteles..este posibil..te rog explica ce ai vrut sa spui prin rationalizare..probabil m-am grabit cand ti-am raspuns..scuze Citat:
am spus ca VT a fost umbra NT si ca VT a fost desavarsit de NT Galateni 3,24..repet daca te uiti in posturile trecute o sa vezi ca am amintit de cele 10 PORUNCI care sunt tot in VT si care pentru noi crestinii sunt perfect valabile..citeste mai departe Galateni 3,24-25 si cu asta iti raspund partial cred si la prima intrebare.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
mai departe iti recomand un film -The Case for a Creator- pentru acea lista de oameni de stiinta ai zilelor noastre - asa cum spui si tu, pentru secolul in care traim, care au aratat absurditatea evolutionismului si nu numai..daca nu poti gasi filmul - iti recomand sa te uiti la toate capitolele de pe http://www.youtube.com/watch?v=tYLHxcqJmoM asta daca bineinteles nu iti zdruncina MAREA CLADIRE - intelegi cred ce vreau sa zic :) imi pare rau filmul nu are subtitrare pe YouTube dar sper sa te descurci..dc nu, dai un semn..cum spunea cineva pe aici : suntem liberi sa facem si sa credem ce vrem, dar raul este sa ne para rau mai tarziu de ce puteam face aici si acum si nu am facut.. Last edited by fall3n; 28.05.2010 at 11:39:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa mine homosexualismul ridica doua probleme: una de gust si alta de legalitate. Tot doua sint nedumeririle mele cu privire la acest subiect: de ce homosexualii si cei care ii sustin sint chiar asa de mirati ca lumea obisnuita e intrigata de prezenta lor (vorbesc de cea stridenta) pe strada si de ce lumea obisnuita aduce numai argumente teologice, in primul rind vazind ca argumentele teologice nu mai au nici un succes in ziua de azi. |
|
|||
|
|||
![]()
tocmai cum tu spui topcat - lumea obisnuita - marea majoritate a lumii este simpla in gandire (obisnuita) nu toti pot aduce argumente stiintifice sau ma rog medicale dar asta nu inseamna ca ele nu exist..nu Dumnezeu sa indepartat de oameni ci oamenii de Dumnezeu si asa argumentele nu mai au nici un succes pentru ca majoritatea oamenilor ajuns sa zica binelui - rau si raului - bine..Hristos acelasi a ramas si va ramane..si ieri si azi si maine..
Last edited by fall3n; 28.05.2010 at 14:56:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai au succes pentru ca se bazeaza pe ceva foarte neverosimil, din ce in ce mai neverosimil. |
|
|||
|
|||
![]()
chiar crezi ca este nevoie de un argument rational pentru asa ceva ? imi poti spune si mie ce anume ii lipseste acelei persoane sau unei femei (cazul unui barbat) de se uita la alt barbat ? e clar ca undeva este o greseala, undeva este ceva anormal nu neaparat ca o zice Sf Scriptura..din moment ce argumentele sunt cele mai multe teologice tocmai de aceea au succes pentru unii (cei obisnuiti) iar pentru cei nemultumiti si indoielnici exista argumente medicale..asa ca medicina si teologia spun acelasi lucru : nu este ceva normal a fii homosexual..noi pe cine sa credem daca amandoua spun acelasi lucru ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost o greseala, intr-adevar, daca ar fi fost creat de un creator inteligent sau daca ar aparea ca urmare a vreunei mutatii cauzate de om. Nu e cazul homosexualitatii, care apare in mod natural in natura. Dar nu tot ceea ce apare in mod natural trebuie neaparat sa umble pe strada. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! | cristiboss56 | Pocainta | 4 | 01.08.2013 19:22:30 |
Marsul pentru viata ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 20.03.2012 20:22:39 |
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 04.02.2012 22:25:19 |
Marsul Distrugatorului | eodor nastasa | Generalitati | 11 | 19.04.2010 21:04:37 |
|