Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2010, 23:44:41
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu țin minte să te fi sfătuit sau să te conving să citești scrierile ei și nu mă întrebi înainte, ci după.

Dorești bibliografia completă?

Deci nu încerc să respect personalitățile (spui tu), dar mă ajuți cu ceva? Căci cu asemenea exemplu, slabă șansă... profanarea mormintelor lor nu prea e dovadă de cinstire acordată personalității lor...

Profetul nu e tot om? Hai să-ți spun o taină: noi îi considerăm oameni, nu semizei sau "preadumnezeești părinți" <--- cine poartă supranumele acesta?

Ai găsit și asta pe saitul-tomberon, or nici ei măcar nu s-au gândit la o atare gogomănie?

Interpretarea evenimentului a fost eronată, de câte ori trebuie să mai repet? Însă calculele... matematica ortodoxă diferă cumva? Nu sunt suficient de concrete cifrele din cartea lui Daniel? În calitate de teolog, tu ar trebui să-mi dai lecții, așa că te rog, fă-ți datoria!

Bun, progresezi. Acum nu mai e profeție, e viziune. Până ajungem la pagina 100 o să recunoști că e și sfat, între timp n-o să mai intereseze pe nimeni (eu unul, recunosc că m-am plictisit deja).
Zau de nu iti scrisesem pana aici, dar cand am dat de aceasta replica, am inteles ca nu e bine sa te plictisesc si mai tare, asa ca am renuntat.

Dar pentru asta am sa continui seria: stridii cu otet si piper, midii, porc de 200 de lire, supa calda de pui ( sanatoasa!!!), caprioare, rate, unt din belsug, mancare buna din plin la sanatoriu...si sfaturi de genul pentru adventisti: "carati cosuri multe cu fructe, si paine coapta in drumetii!"...toate acestea zidind valoarea, si reliefand ascultarea unui profet fata de Dumnezeu, sau pentru o crestina care implora un "profet" sa renunte la carne...si sa manance fructe ( adica sa isi urmeze sfaturile, si viziunile de la " Domnul" care nu aveau ecou...in "marele profet", ghid pentru crestini!!!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Atentie la sectanti Bogdan N Generalitati 21 02.06.2011 20:22:05
o sa fim considerati teroristi? knight2u Generalitati 3 28.10.2009 11:52:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05